DECRET 184/2008, de 9 de setembre, de concessió de les distincions Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària.

SecciónDiversos
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyDecret

DECRET

184/2008, de 9 de setembre, de concessió de les distincions Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària.

Pel Decret 69/1996, de 20 de febrer, es va crear la Distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària amb la finalitat de premiar l'excel·lència en la docència universitària.

Pel Decret 37/2002, de 5 de febrer, es van modificar les condicions de la Distinció i pel Decret 381/2004, de 7 de setembre, es va modificar la compensació econòmica, regulada a l'article 4 del Decret 37/2002 esmentat, i es va establir que l'import dels guardons es fixaria a la disposició d'atorgament de la distinció.

Per tot això, i vistes les candidatures presentades pels consells socials de les universitats públiques o òrgans anàlegs de les universitats privades de Catalunya i consultades personalitats de prestigi reconegut, a proposta del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Atorgar la Distinció Jaume Vicens Vives, com a premi individual, al professor Antoni Font i Ribas, de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, en reconeixement a la seva trajectòria professional, de la qual es destaca la seva tasca impulsora de la millora de l'aprenentatge i de la qualitat dels estudis de Dret amb la incorporació continua de sistemes innovadors en l'ensenyament de les assignatures vinculades a l'àrea de Dret Mercantil.

Atorgar la Distinció Jaume Vicens Vives, com a premi individual, al professor Antonio Aguado de Cea, del Departament d'Enginyeria de la Construcció de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins Canals i Ports de la Universitat Politècnica de Catalunya, en reconeixement a la seva trajectòria professional i d'innovació docent, de la qual es destaca el seu esforç en la millora de les metodologies d'aprenentatge dels alumnes i les alumnes.

Atorgar la Distinció Jaume Vicens Vives, com a premi individual, al professor Jaume Torras Elias, del Departament d'Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra, en reconeixement a la trajectòria professional de dedicació plena a la docència i la recerca.

Atorgar la Distinció Jaume Vicens Vives, com a premi individual, al professor Miquel Gassiot Matas, de l'Institut Químic de Sarrià de la Universitat Ramon Llull, en reconeixement a la seva trajectòria professional en l'àmbit de la docència universitària de la química i de la cromatografia, en particular, de la qual es destaca ladedicació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR