DECRET 385/2011, de 30 d'agost, de concessió de les distincions Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyDecret

DECRET

385/2011, de 30 d'agost, de concessió de les distincions Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària.

Pel Decret 69/1996, de 20 de febrer, es va crear la Distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària amb la finalitat de premiar l'excel·lència en la docència universitària.

Pel Decret 37/2002, de 5 de febrer, es van modificar les condicions de la Distinció i pel Decret 381/2004, de 7 de setembre, es va modificar la compensació econòmica, regulada a l'article 4 del Decret 37/2002 esmentat, i es va establir que l'import dels guardons es fixaria a la disposició d'atorgament de la distinció.

Vistes les candidatures presentades pels consells socials de les universitats públiques o òrgans anàlegs de les universitats privades de Catalunya i consultades personalitats de prestigi reconegut;

Per tot això, a proposta del conseller d'Economia i Coneixement, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Atorgar la distinció Jaume Vicens Vives, com a premi individual, al professor Miquel Tresserras Majó, de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull, en reconeixement a la seva trajectòria docent i les aportacions metodològiques en la formació en ciències de la comunicació.

Atorgar la distinció Jaume Vicens Vives, com a premi individual, al professor Jordi Pérez Sánchez, del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra, per la seva destacada i dilatada contribució a la innovació i a la qualitat docent en l'àmbit universitari en general, i en particular, a la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida.

Atorgar la distinció Jaume Vicens Vives, com a premi individual, al professor Ferran Marqués Acosta del Departament de Teoria del Senyal i Comunicacions de la Universitat Politècnica de Catalunya, per la seva trajectòria docent i les seves contribucions a la introducció dels continguts de processament d'imatge i video als plans d'estudis de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB) i del Departament de Teoria del Senyal i Comunicacions.

Atorgar la distinció Jaume Vicens Vives, com a premi individual, a la professora Isabel del Arco Bravo de la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat de Lleida pel seu projecte Life long learning , la clau per entrar al segle XXI: el programa sènior de la Universitat de Lleida, com a model d'innovació i adaptació de l'Espai...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR