DECRET 229/2002, de 10 de setembre, de concessió de les Distincions Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyDecret

DECRET 229/2002, de 10 de setembre, de concessiÛ de les Distincions Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universit‡ria.

Pel Decret 69/1996, de 20 de febrer, es va crear la DistinciÛ Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universit‡ria amb la finalitat de premiar l'excel-lËncia en la docËncia universit‡ria.

Pel Decret 37/2002, de 5 de febrer, es van modificar les condicions de la DistinciÛ Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universit‡ria.

Per aixÚ, d'acord amb el que estableix el Decret 37/2002, de 5 de febrer, vistes les candidatures presentades pels consells socials de les universitats catalanes i consultades personalitats de reconegut prestigi, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la InformaciÛ i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Atorgar la DistinciÛ Jaume Vicens Vives a la professora Pilar Benejam Arguimbau, de la Universitat AutÚnoma de Barcelona, per la seva dilatada dedicaciÛ a una docËncia universit‡ria innovadora en la Did‡ctica de les CiËncies Socials i pel seu reconegut prestigi en la renovaciÛ de la formaciÛ inicial i permanent del professorat.

Article 2

Atorgar la DistinciÛ Jaume Vicens Vives com a premi col-lectiu als professors de la Facultat de Veterin‡ria de la Universitat AutÚnoma de Barcelona, com a reconeixement a l'esforÁ realitzat per millorar la qualitat de la docËncia mitjanÁant la modificaciÛ i actualitzaciÛ del pla d'estudis, el programa d'apropament dels estudiants als departaments i a la recerca, les tutories personalitzades, les innovacions docents basades en el mËtode del cas, la implementaciÛ del Campus Virtual, la realitzaciÛ de material interactiu en el marc del Computer Learning in Veterinary Education (CLIVE), la creaciÛ de vÌdeos, l'adequaciÛ de les aules per a l'aplicaciÛ de la inform‡tica a la docËncia, la creaciÛ de l'espai Veterin‡ria Virtual a la web de la facultat i d'un servei multimËdia, la possibilitat oferta als alumnes de realitzar les pr‡ctiques clÌniques a l'Hospital ClÌnic Veterinari o fora de la facultat, la realitzaciÛ de pr‡ctiques de camp en diferents trams i l'accÈs als animals de granja.

Atorgar la DistinciÛ Jaume Vicens Vives com a premi col-lectiu als departaments de CiËncies MËdiques B‡siques i de Medicina i Cirurgia de la Facultat de Medicina i CiËncies de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili, com a reconeixement del canvi de la metodologia docent cl‡ssica a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR