DECRET 391/2004, de 21 de setembre, de concessió de les distincions Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyDecret

DECRET 391/2004, de 21 de setembre, de concessió de les distincions Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària.

Pel Decret 69/1996, de 20 de febrer, es va crear la Distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària amb la finalitat de premiar l'excel·lència en la docència universitària.

Pel Decret 37/2002, de 5 de febrer, es van modificar les condicions de la Distinció i pel Decret 381/2004, de 7 de setembre, se n'ha modificat la compensació econòmica, regulada a l'article 4 del Decret 37/2002, de 5 de febrer, establint-se que l'import dels guardons es fixarà al decret d'atorgament de la Distinció.

Per tot això, d'acord amb el que estableixen els decrets 37/2002, de 5 de febrer, i 381/2004, de 7 de setembre, vistes les candidatures presentades pels consells socials de les universitats catalanes i consultades personalitats de reconegut prestigi, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Atorgar la Distinció Jaume Vicens Vives, com a premi individual, a la professora Pilar González Duarte del Departament de Química de la Universitat Autònoma de Barcelona, en reconeixement a la seva trajectòria i dedicació a la renovació i readaptació de l'ensenyament de la Química, en especial quant al vessant experimental en les pràctiques de laboratori.

Atorgar la Distinció Jaume Vicens Vives, com a premi individual, al professor Josep Manel Casanova Seuma de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida, en reconeixement a la seva trajectòria professional en la innovació docent en l'àmbit de la Dermatologia, especialment en l'estructuració d'aquests ensenyaments mitjançant casos clínics demostratius i per l'elaboració de material didàctic innovador.

Article 2

Atorgar la Distinció Jaume Vicens Vives, com a premi col·lectiu, al grup d'innovació docent Electra de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona, en reconeixement a la seva trajectòria en l'àmbit de la innovació en la metodologia docent i en l'elaboració de nous estils d'ensenyament i aprenentatge i en el desenvolupament de materials docents adreçats a la millora del rendiment acadèmic dels estudiants.

Atorgar la Distinció JaumeVicens Vives, com a premi col·lectiu, a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Autònoma de Barcelona pel Programa de Cooperació Educativa Universitat Empresa (PUE), en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR