DECRET 200/1992, de 25 de setembre, pel qual es distribueixen competències sobre els espais inclosos en el Pla d'Espais d'Interès Natural.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Vist que és aconsellable, per tal d'aconseguir una aplicació eficaç del Pla d'Espais d'Interès Natural i d'aprofitar al màxim els recursos i les actuacions que s'hi contemplen, determinar amb exactitud els departaments responsables de cada funció;

Atesa la Llei 12/1985, de 13 de juny, d'espais naturals, i a proposta dels consellers d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i de Medi Ambient,

Decreto:

Article 1

Correspon al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca l'exercici de les competències i funcions següents sobre els espais inclosos al Pla d'Espais d'Interès Natural:

  1. La gestió dels espais inclosos al Pla d'Espais d'Interès Natural (d'ara endavant PEIN), llevat d'aquells la gestió dels quals ha estat atribuïda a altres organismes o institucions.

  2. El control de les activitats regulades al PEIN que es desenvolupen en els espais inclosos al Pla, inclòs l'informe sobre compatibilitat de les activitats extractives respecte als usos i les mesures de protecció aprovats, sens perjudici de les competències que corresponguin a altres departaments o organismes.

  3. La promoció, en coordinació amb els altres departaments competents quant a la matèria, dels usos i les activitats que afavoreixin el desenvolupament dels espais inclosos al PEIN i facin possible la contenció del despoblament rural i la coordinació de les actuacions necessàries per a la seva execució.

  4. L'establiment d'ajuts i d'indemnitzacions als particulars i entitats públiques o privades previstes pel PEIN.

Article 2

Correspon al Departament de Medi Ambient l'exercici de les competències i funcions següents sobre els espais inclosos al Pla d'Espais d'Interès Natural:

  1. La redacció dels plans especials necessaris per a la delimitació definitiva dels espais inclosos al PEIN, amb els informes previs dels organismes i les entitats a què fa referència l'article 5.1 de la Llei 12/1985, de 13 de juny, d'espais naturals.

  2. La implantació de mesures de col·laboració tècnica i econòmica per a la redacció d'estudis d'impacte ambiental d'obres o instal·lacions que es facin com a conseqüència de l'aplicació del PEIN.

  3. L'aprovació dels programes de restauració dels espais inclosos al PEIN afectats per activitats extractives.

Article 3

Correspon als departaments de Medi Ambient i d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de forma conjunta l'exercici de les competències i funcions següents...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR