LLEI 13/1981, de 24 de desembre, de concessió d'un crèdit extraordinari per atendre les despeses del Consell Consultiu de la Generalitat.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyLlei

EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Sia notori a tots els ciutadans que el Parlament de Catalunya ha aprovat i jo, en nom del Rei i d'acord amb el que estableix l'article 33.2 de l'Estatut d'Autonomia, promulgo la següent

LLEI

La creació del Consell Consultiu de la Generalitat per la Llei 7/1981, del 25 de febrer, i la seva constitució el 22 de maig d'enguany fan necessari dotar-lo de crèdit pressupostari suficient per a fer front a les despeses derivades dels mitjans personals i materials més adients per al desenvolupament de les funcions que té encomanades.

Com a conseqüència d'això, i atès que no hi ha crèdit consignat per a aquest concepte en el Pressupost de la Generalitat per a l'exercici de l'any 1981, hom requereix l'habilitació d'un crèdit extraordinari en el Pressupost esmentat.

Article 1

-1 Es concedeix un crèdit extraordinari per un import de catorze milions set-centes catorze mil cent vuitanta-set pessetes (14.714.187 pessetes) al Pressupost corresponent a l'exercici del 1981 amb la finalitat d'atendre les despeses del Consell Consultiu de la Generalitat.

-2 Aquest crèdit s'afectarà a una nova secció pressupostària, número 20 denominada "Consell Consultiu de la Generalitat" en els capítols i les quantitats següents:

(Vegeu quadres a les pàgines 1851-1854)

Disposició final Aquesta Llei entrarà en vigor el mateix dia que serà publicada en el Diari Oficial de la Generalitat.

Per tant, ordeno que tots els ciutadans als quals sigui d'aplicació aquesta LLei cooperin al seu compliment i que els Tribunals i les Autoritats als quals pertoqui la facin complir.

Barcelona, 24 de desembre de 1981

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Ramon Trias i Fargas Conseller d'Economia i Finances

(Vegeu annexos a les pàg. 1851-1854)

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR