DECRET 258/2000, de 24 de juliol, de regulació de la Divisió Operativa de Recursos Humans de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

258/2000, de 24 de juliol, de regulació de la Divisió Operativa de Recursos Humans de la policia de la Generalitat-mossos d’esquadra.

Mitjançant l’Ordre de 16 de juliol de 1998 es van crear la Divisió Operativa de Recursos Humans i la Divisió d’Afers Interns de la policia de la Generalitat-mossos d’esquadra.

L’Ordre esmentada ha estat derogada en tot el que fa referència a la Divisió d’Afers Interns pel Decret 163/2000, de 2 de maig, de regulació de la Divisió de Planificació Estratègica i de la Divisió d’Afers Interns de la policia de la Generalitat-mossos d’esquadra.

Escau ara una regulació pròpia i específica de la Divisió Operativa de Recursos Humans, que reculli les funcions actualitzades que té atribuïdes en els àmbits de la selecció i la formació dels funcionaris del cos de mossos d’esquadra i en els de la inspecció i avaluació dels serveis policials.

Per tant, de conformitat amb el que estableix l’article 3.e) del Decret 157/1996, de 14 de maig, de determinació dels òrgans que exerceixen les atribucions i les facultats atorgades al Departament de Governació, actualment Departament d’Interior, per la Llei 10/1994, d’11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d’esquadra, d’acord amb l’article 13 del Decret 297/1999, de 26 de novembre, i en ús de les competències que atribueix la disposició final de la Llei esmentada, a proposta del conseller d’Interior, i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article 1

Àmbit d’actuació

1.1 La Divisió Operativa de Recursos Humans de la policia de la Generalitat-mossos d’esquadra, té la consideració de servei central.

1.2 La Divisió Operativa de Recursos Humans desenvolupa la seva actuació en els àmbits de la selecció i la formació dels funcionaris del cos de mossos d’esquadra i en els de la inspecció i l’avaluació dels serveis policials.

Article 2

Funcions en l’àmbit de la selecció dels funcionaris del cos de mossos d’esquadra

Corresponen a la Divisió Operativa de Recursos Humans, sens perjudici de les funcions atribuïdes per la normativa vigent, pel que fa a les convocatòries de selecció, promoció interna i provisió de llocs de treball del cos de mossos d’esquadra, a la Subdirecció General d’Administració i Serveis de la Direcció General de Seguretat Ciutadana, les funcions en l’àmbit de la selecció que a continuació es detallen:

a) Dissenyar els perfils professionals dels diferents...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR