DECRET 173/1989 de 23 de juny, pel qual es crea el Col·legi de Doctors i Llicenciats en Ciències Polítiques i Sociologia de Catalunya, per aplicació de la disposició transitòria 2 de la Llei 13/1982, de 17 de desembre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia i Interior
Rango de LeyDecret

La Llei 13/1982, de 17 de desembre, de col·legis professionals preveu, en la disposició transitòria 2, la possibilitat que els professionals integrats en un col·legi únic d'àmbit estatal, incorporats a ell mitjançant qualsevol de les delegacions radicades a Catalunya, podran formar un sol col·legi d'àmbit català i aprovar els Estatuts pels quals s'hauran de regir d'acord amb els termes de la llei.

En Assemblea General de 13 de juny de 1988, els membres de la delegació territorial de Catalunya del Col·legi Nacional de Doctors i Llicenciats en Ciències Polítiques i Sociologia nomenaren una gestora a la qual facultaren per iniciar els tràmits legals per a la transformació de la delegació territorial de Catalunya en el Col·legi de Doctors i Llicenciats en Ciències Polítiques i Sociologia de Catalunya.

Per tant, i de conformitat amb la disposició transitòria 2 de la Llei 13/1982, de 17 de desembre, i amb la deliberació prèvia del Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Es crea el Col·legi de Doctors i Llicenciats en Ciències Polítiques i Sociologia de Catalunya per aplicació de la disposició transitòria 2 de la Llei 13/1982, de 17 de desembre.

Article 2

L'àmbit territorial del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Ciències Polítiques i Sociologia de Catalunya és el de Catalunya.

Article 3

La Comissió gestora del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Ciències Polítiques i Sociologia de Catalunya convocarà, en el termini de sis mesos a partir de l'entrada en vigor del present Decret, una assemblea general extraordinària per tal d'aprovar els Estatuts presentats i elegir els òrgans de govern.

Article 4

Aprovats els Estatuts, juntament amb el certificat de l'acta de l'Assemblea General Extraordinària, es trametran...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR