ORDRE de 2 de juny de 1984, per la qual es crea el Centre de Documentació de l'Art Contemporani 'Alexandre Cirici'.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

La creació d'un centre de documentació de l'art contemporani respon a la necessitat d'aplegar i sistematitzar informació sobre aquest camp específic de la cultura. Està previst que en el futur el centre funcioni, en connexió amb els que ja hi ha en altres països, a fi de proporcionar una eina de treball i d'investigació als artistes, crítics, historiadors, estudiants de l'art i públic en general.

El fet d'associar aquest centre de documentació a la persona i l'obra d'Alexandre Cirici és un acte d'homenatge i reconeixement al gran historiador i crític d'art català.

Per tant, en ús de les facultats que em confereix l'article 12 del Decret de 18 de març de 1978, sobre organització i competències dels òrgans dels Departaments,

Ordeno:

Article primer

- Es crea el Centre de Documentació de

l'Art Contemporani "Alexandre Cirici", integrat dins el Servei d'Arts Plàstiques de la Direcció General del Patrimoni Artístic.

Article segon

- El Centre tindrà com a funcions

principals:

  1. Recollir tota mena de documentació sobre l'art i els artistes catalans del segle XX i aplegar informació actualitzada del panorama internacional de l'art, recollint tota mena de suports materials: paper, fotografia, vídeo, cassette, diapositives i qualsevol altre.

  2. Sistematitzar i processar totes les dades contingudes i subministrar-les a l'ordinador central del Departament de Cultura, al seu moment.

  3. Editar publicacions, organitzar exposicions documentals i elaborar informes i dossiers sobre temes relacionats amb l'art contemporani.

  4. ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR