ORDRE JUI/119/2003, de 18 de març, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents que gestiona el Departament de Justícia i Interior.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia i Interior
Rango de LeyOrdre

ORDRE JUI/119/2003, de 18 de març, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents que gestiona el Departament de Justícia i Interior.

La disposició addicional segona de la Llei 31/2002, de 30 de desembre, de mesures fiscals i administratives (DOGC núm. 3791, de 31.12.2002), estableix que durant el primer trimestre de 2003, cada un dels departaments de la Generalitat de Catalunya ha de publicar en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, només amb efectes informatius, una relació de les taxes vigents que gestionen en què s'identifiquin els serveis i les activitats que meriten cadascuna d'elles i la quota corresponent.

Per tot d'això, en virtut de les facultats conferides,

Ordeno:

Donar publicitat, a efectes informatius, a les taxes vigents que gestiona el Departament de Justícia i Interior, que s'especifiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Barcelona, 18 de març de 2003

Núria de Gispert i Català

Consellera de Justícia i Interior

Annex

Taxes del Departament de Justícia i Interior

-1 Taxa per les inscripcions i les modificacions d'associacions i les seves federacions.

Norma reguladora: capítol únic del títol 11 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya.

Article...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR