RESOLUCIÓ PRE/1700/2002, de 24 d'abril, per la qual es convoca la segona edició dels Premis de la Generalitat de Catalunya a l'Equitat-Diferència entre homes i dones, i se n'aproven les bases.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de la Dona
Rango de LeyResolució

Institut Català de la Dona.

RESOLUCIÓ PRE/1700/2002, de 24 d'abril, per la qual es convoca la segona edició dels Premis de la Generalitat de Catalunya a l'Equitat-Diferència entre homes i dones, i se n'aproven les bases.

Per tal d'impulsar el procés cap a la igualtat d'oportunitats, des de l'Institut Català de la Dona s'ha decidit convocar, per segon any consecutiu, els Premis Equitat-Diferència entre homes i dones, per tal de motivar i incentivar la participació de les dones en tots els àmbits de la societat i promoure la realització d'accions i projectes en el camp de la igualtat entre homes i dones.

S'estableixen les set categories següents que es detallen a la base 2 de l'annex d'aquesta Resolució: Premi al millor projecte d'iniciativa social; Premi al millor projecte empresarial; Premi de recerca, estudi o investigació en el camp de la igualtat d'oportunitats entre dones i homes; Premi al millor projecte de cooperació internacional; Premi a l'actuació més destacada en l'àmbit dels mitjans de comunicació amb dues modalitats: Premi de periodisme i Premi de publicitat; Premi a la trajectòria més destacada d'una dona en l'àmbit de les arts; Premi a la trajectòria més destacada en l'àmbit de la igualtat d'oportunitats entre homes i dones.

Els articles 8.2 i 9.27 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya confereixen a la Generalitat de Catalunya competència exclusiva en matèria de promoció de la dona.

Per la Llei 11/1989, de 10 de juliol, es va crear l'Institut Català de la Dona amb l'objectiu d'elaborar, impulsar i executar tots els projectes i les propostes relatives a la promoció de la dona, per tal de fer efectiu el principi d'igualtat dins l'àmbit de competències de la Generalitat de Catalunya.

En conseqüència, d'acord amb els principis de publicitat, concurrència i objectivitat, i segons el que estableix el Decret 92/1998, de 31 de març, d'estructura orgànica de l'Institut Català de la Dona, així com el Decret 137/2000, de 3 d'abril, pel qual es nomena la directora executiva de l'Institut Català de la Dona,

Resolc:

-1 Es convoca la segona edició dels Premis de la Generalitat de Catalunya a l'Equitat-Diferència entre homes i dones.

-2 S'aproven les bases que regulen la concessió de la segona edició dels Premis de la Generalitat de Catalunya a l'Equitat-Diferència entre homes i dones, que figuren a l'annex d'aquesta Resolució.

-3 Per a la convocatòria de 2002, el termini de presentació de sol·licituds s'inicia l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució i finalitza el 30 de setembre de 2002.

-4 Aquesta Resolució entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 24 d'abril de 2002

Maite Fandos i Payà

Directora executiva

Annex

Bases que regulen la concessió de la segona edició dels Premis de la Generalitat de Catalunya a l'Equitat-Diferència entre homes i dones

-1 Objectiu

L'objectiu dels Premis de la Generalitat de Catalunya a l'Equitat-Diferència entre homes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR