EDICTE sobre actuacions de judici ordinari (exp. 336/2008).

SecciónAdministració de Justícia
EmisorJutjats de Primera Instància i Instrucció
Rango de LeyEdicte

FAIG SABER:

Que, en l'esmentat judici s’ha dictat en data 28 de setembre de 2010 la sentencia l'encapçalament i la decisió de la qual són els següents:

Paula Ramon Vidal, jutgessa del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 2 de la Seu d’Urgell i el seu partit judicial, he vist les actuacions de judici ordinari de reclamació de quantitat, seguides amb el número 336/2008 d’assumptes civils d’aquest jutjat, en què han estat parts Caries Trillo Pastor i Andorina Da Gloria Gonçalves Valente, com a demandants, representats pel procurador Sr. Gabriel Torras Bagan i defensats per la lletrada Sra. Marta Rey Cervós; i, com a demandats, Bariloche 99 S.L., en situació de rebel·lia processal, Maria Dolores Vinuesa Vilella, representada per la procuradora Sra. Teresa Maria Huerta Cardeñes i defensada pel lletrat Sr. Joan Betriu Monclús, i Albert Galobardes Lorda, representat per la procuradora Sra. Teresa Maria Huerta Cardeñes i defensat pel Iletrat Sr. Francesc Sapena Grau.

Estimo parcialment la demanda que han interposat Caries Trillo Pastor i Andorina Da Gloria Gonçalves Valente contra Bariloche 99 S.L., i condemno la demandada a indemnitzar els actors en la quantitat de 49.492,04 euros, sense imposició de costes a cap de les parts.

L’ esmentada quantitat reportarà l'interès legal des de la interposició de la demanda fins a la sentència, que s’haurà d’incrementar en dos punts des de la seva data i fins al seu total pagament.

Desestimo la demanda interposada per Caries Trillo Pastor i Andorina Da Gloria Gonçalves Valente contra Maria Dolores Vinuesa Vilella i Albert Galobardes Lorda, amb imposició de costes a la part actora.

Notifiqueu aquesta sentència a les parts i preveniu-les que hi podran interposar recurs d’apel·lació, que s’haurà de preparar en un termini de 5 dies, d’acord amb l’article 457.2 de la Llei d’enjudiciament Civil, prèvia...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR