RESOLUCIÓ ENS/1512/2014, de 19 de juny, per la qual s'autoritza l'obertura del centre educatiu privat Jaume Viladoms II, de Sabadell, per segregació del centre educatiu privat Jaume Viladoms, de Sabadell.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyResolució

Per tal de resoldre la sol·licitud presentada pel representant del titular del centre educatiu privat Jaume Viladoms, de Sabadell, en petició de segregació dels ensenyaments impartits a l’edifici del carrer Dr. Almera, 33, de Sabadell, i l’obertura del centre educatiu privat Jaume Viladoms II, de Sabadell, es va instruir l’expedient corresponent.

Atès que s’ha comprovat a l’expedient esmentat el compliment dels requisits exigits per la normativa d’aplicació, en concret per la Llei 12/2009, del 10 de juliol, d’educació; la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l’educació; la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació; el Reial decret 132/2010, de 12 de febrer, pel qual s’estableixen els requisits mínims dels centres que imparteixin els ensenyaments del segon cicle d’educació infantil, l’educació primària i l’educació secundària; l’Ordre ENS/30/2012, de 10 de febrer, per la qual s’especifica la superfície mínima de determinades instal·lacions dels centres que imparteixen l’educació primària, l’educació secundària o els ensenyaments artístics; el Reial decret 1147/2011, de 29 de juliol, pel qual s’estableix l’ordenació general de la formació professional del sistema educatiu; els reials decrets pels quals s’estableixen els respectius títols de formació professional; l’Ordre ENS/71/2012, de 8 de març, per la qual s’organitzen els ensenyaments de formació professional inicial en la modalitat d’educació no presencial en centres privats; el Decret 140/2009, de 8 de setembre, pel qual es regulen els programes de qualificació professional inicial, i el Decret 122/2012, de 9 d’octubre, del procediment d’autorització i de comunicació prèvia per a l’obertura de centres educatius privats,

Resolc:

-1 Modificar l’autorització d’obertura del centre educatiu privat Jaume Viladoms, codi 08035805, de Sabadell, per la supressió dels ensenyaments impartits a l’edifici del carrer Dr. Almera, 33, de Sabadell.

Ensenyaments que es segreguen:

Educació secundària obligatòria: 4 unitats amb capacitat per a 120 llocs escolars.

Batxillerat: 2 unitats amb capacitat per a 70 llocs escolars de la modalitat d’arts (via arts plàstiques, imatge i disseny), 4 unitats amb capacitat per a 140 llocs escolars de la modalitat de ciències i tecnologia i 2 unitats amb capacitat per a 70 llocs escolars de la modalitat d’humanitats i ciències socials.

Les dades i la composició resultant del centre educatiu privat Jaume Viladoms, de Sabadell, són les que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR