DECRET 44/1996, de 6 de febrer, de convocatòria per a l'elecció dels representants de les corporacions municipals a les comissions d'Urbanisme.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Una vegada celebrades les darreres eleccions municipals i un cop constituïdes legalment les noves corporacions locals, cal procedir a la renovació dels membres que les representen a les comissions d'Urbanisme.

L'article 1.3.c) de la Llei 27/1979, de 19 d'octubre, i l'article 1.3.c) del Reial decret 519/1979, de 20 de febrer, determinen el nombre de vocals-alcaldes que han de ser elegits, d'entre ells mateixos, pels alcaldes dels municipis integrants de la província respectiva i atribueixen a la Generalitat de Catalunya les facultats per establir el procediment d'aquesta elecció.

Atès el Decret de 26 de juny de 1979, pel qual s'estableix el procediment per a l'elecció dels alcaldes membres de les comissions d'Urbanisme;

A proposta dels consellers de Governació i de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

-1 S'obre la convocatòria per a l'elecció dels tres alcaldes de cada província que, d'acord amb el que estableixen els articles 1.3.c) de la Llei 27/1979, de 19 d'octubre, i 1.3.c) del Reial decret 519/1979, de 20 de febrer, s'han d'integrar a les comissions d'Urbanisme respectives.

-2 Cada província constitueix un districte electoral propi i són electors i elegibles tots els alcaldes dels municipis, excepte els dels municipis capital de província, d'acord amb la distribució feta per grups en relació amb el seu nombre d'habitants, als quals fa referència l'article 3 del Decret de 26 de juny de 1979.

-3 El procediment per a la dita elecció serà el que estableix el Decret de 26 de juny de 1979.

-4 Dins els trenta dies naturals posteriors a la publicació del present Decret al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR