DECRET 514/1983, de 15 de setembre, pel qual s'eleva a grau professional el Conservatori Elemental de Música 'Isaac Albéniz', de Girona. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 388, p. 3182, de 9.12.1983).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

Per tal de resoldre la sol·licitud presentada pel Patronat de Música "Isaac Albéniz", de Girona, perquè s'elevi a la categoria de professional l'actual Conservatori Elemental de Música del mateix nom, es va instruir el corresponent expedient, amb estricta observança de les normes de procediment aplicables.

Constatat el compliment per part de l'esmentat Conservatori dels requisits exigits al Decret 2681/19866, de 10 de setembre, per al professament dels ensenyaments de grau professional;

A proposta del Conseller d'Ensenyament i previ acord del Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- S'eleva a grau professional el

Conservatori Elemental de Música "Isaac Albéniz", de Girona i es reconeix la validesa acadèmica oficial dels seus ensenyaments. Aquest reconeixement queda sotmès als límits fixats per l'article 13 del Decret 2618/1966, de 10 de setembre, de Reglamentació General dels Conservatoris de Música i als preceptes corresponents de la Llei General d'Educació.

Article segon

- El nou Conservatori Professional de

Música "Isaac Albéniz", de Girona, continuarà depenent del Patronat de Música "Isaac Albéniz", de Girona, als efectes del compliment dels requisits exigits per l'article 2n. 2 del Decret 2618/1966. D'acord amb el número 3 de l'esmentat article el reconeixement oficial podrà ser revocat si es deixés de complir algun d'aquests requisits.

Article tercer

- El Conservatori Professional de Música

"Isaac Albéniz", de Girona, quedarà sotmès, quant al règim dels seus ensenyaments, a la Inspecció del Departament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR