RESOLUCIÓ ENS/1364/2011, de 25 de maig, per la qual s'eleva a definitiva la Resolució ENS/225/2011, de 26 de gener, per la qual s'aproven amb caràcter provisional les modificacions dels concerts educatius dels centres privats per als ensenyaments obligatoris i d'educació infantil de segon cicle.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

ENS/1364/2011, de 25 de maig, per la qual s'eleva a definitiva la Resolució ENS/225/2011, de 26 de gener, per la qual s'aproven amb caràcter provisional les modificacions dels concerts educatius dels centres privats per als ensenyaments obligatoris i d'educació infantil de segon cicle.

Per la Resolució ENS/225/2011, de 26 de gener (DOGC núm. 5811, de 4.2.2011), es van resoldre amb caràcter provisional les modificacions dels concerts educatius dels centres privats per als ensenyaments obligatoris i d'educació infantil de segon cicle.

Un cop acabat el període de preinscripció per a l'admissió d'alumnes per al curs 2011-2012 i abans d'iniciar el període de matriculació, cal elevar a definitiva la Resolució esmentada, amb les modificacions corresponents, per tal d'ajustar-la al resultat de la preinscripció, d'acord amb l'article 31 del Decret 56/1993, de 23 de febrer, sobre concerts educatius.

La Resolució ENS/225/2011, de 26 de gener, va denegar la concertació d'unitats a alguns centres educatius privats, als quals però cal ara atorgar el concert educatiu per a les unitats sol·licitades, ja que s'han modificat les circumstàncies en virtut de les quals es van denegar.

D'altra banda, el Departament d'Ensenyament ha detectat necessitats d'escolarització en algunes zones educatives a partir de les dades de preinscripció de determinats municipis i, per tant, a petició dels serveis territorials corresponents i del Consorci d'Educació de Barcelona, respectivament, ara cal modificar el concert educatiu d'algun centre.

En conseqüència, a proposta de la Direcció General de Centres Concertats i Centres Privats,

Resolc:

—1 Elevar a definitiva la Resolució ENS/225/2011, de 26 de gener, per la qual s'aproven amb caràcter provisional les modificacions dels concerts educatius dels centres privats per als ensenyaments obligatoris i d'educació infantil de segon cicle, amb les modificacions que s'especifiquen a l'annex d'aquesta Resolució.

Es confirma la modificació dels concerts educatius dels centres que no es modifiquen en aquesta Resolució en el sentit que s'establia a la Resolució ENS/225/2011, de 26 de gener.

—2 Les modificacions dels concerts educatius que s'aproven definitivament per aquesta Resolució tenen efectes a partir de l'1 de setembre de 2011, i s'han de formalitzar mitjançant un document administratiu subscrit pel director dels serveis territorials corresponent del Departament d'Ensenyament, o el gerent del Consorci d'Educació de Barcelona en el cas dels centres de Barcelona ciutat, i el titular del centre.

—3 La despesa que comporta aquesta Resolució es farà amb càrrec a l'aplicació pressupostària EN0120 D/488000100/4210, del pressupost de la Generalitat de Catalunya de l'any 2010 prorrogat per a l'any 2011.

—4 Aquesta Resolució s'ha d'inscriure al Registre de centres.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR