DECRET 220/1996, de 12 de juny, pel qual s'acorda l'emissió de deute públic de la Generalitat de Catalunya per un import de fins a 25.000 milions de pessetes.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

La Llei 2/1996, de 2 d'abril, d'autoritzacions pressupostàries i financeres, en el seu article 2, autoritza el govern perquè, en les condicions i els termes fixats per la Llei 12/1994, faci ús al llarg de 1996 i fins que es mantingui la situació de pròrroga pressupostària, d'operacions d'endeutament amb un període de reemborsament superior a l'any per finançar inversions reals, transferències de capital i variació d'actius financers en els termes i les condicions que l'esmentat article menciona.

En ús de l'autorització esmentada, i en relació amb l'article 32.20 de la Llei 12/1994, a proposta del conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Govern de la Generalitat de Catalunya,

Decreto:

Article 1

S'acorda emetre deute públic de la Generalitat de Catalunya fins a un import de 25.000 milions de pessetes en una sola emissió, en una o més posades en circulació i diversos períodes de venciment, durant 1996.

Article 2

Els valors que es posin en circulació estaran representats en anotacions en compte i amb un valor nominal de 10.000 pessetes, cadascuna d'elles, i es podran subscriure a través d'un sindicat de col·locació i assegurament, o altres sistemes d'adjudicació. La data de llançament de l'emissió serà determinada pel Departament d'Economia i Finances i coincidirà amb la primera posta en circulació que per qualsevol sistema d'adjudicació es realitzi.

Article 3

S'autoritzen les següents condicions d'emissió: Emissor: Generalitat de Catalunya Import: fins a vint-i-cinc mil milions de pessetes en una o vàries postes en circulació. Termini: fins a 15 anys i serà determinat per cada referència en la primera posta en circulació que es realitzi. Tractament fiscal: el mateix que sigui vigent per a les emissions de l'Estat, d'acord amb la legislació vigent.

Article 4

Seran fixades pel conseller d'Economia i Finances en atenció a la idoneïtat del mercat les condicions definitives, entre d'altres, terminis, dates de posta en circulació, tipus d'interès, període de subscripció, preu d'emissió, data de pagament de cupó, condicions d'amortització i sistema d'adjudicació.

Article 5

S'autoritza la formalització d'operacions de cobertura de risc de tipus d'interès de l'operació esmentada. Les condicions definitives d'aquestes operacions seran fixades pel conseller d'Economia i Finances, el qual pot delegar aquesta facultat en el director general de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR