DECRET 426/2011, de 27 de desembre, pel qual es modifica l'encàrrec de gestió de l'Administració de la Generalitat de Catalunya a l'empresa pública Tabasa Infraestructures i Serveis de Mobilitat, Societat Anònima (TABASA).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyDecret

DECRET

426/2011, de 27 de desembre, pel qual es modifica l'encàrrec de gestió de l'Administració de la Generalitat de Catalunya a l'empresa pública Tabasa Infraestructures i Serveis de Mobilitat, Societat Anònima (TABASA).

El Govern de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Decret 305/1987, de 19 d'octubre, modificat pels decrets 70/2008, d'1 d'abril; 103/2009, de 30 de juny, i 39/2010, de 16 de març, ha encarregat a Tabasa Infraestructures i Serveis de Mobilitat, SA (Tabasa), en la seva condició d'empresa pública de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i en qualitat de mitjà propi de l'Administració, diferents actuacions i serveis d'interès general.

Tot considerant l'evolució d'aquest encàrrec, es fa necessària l'actualització del seu objecte per ajustar-lo a les noves previsions de les diferents actuacions i als efectes que se'n deriven en el pla econòmic i financer de TABASA i en els seus resultats comptables.

En aquesta direcció, aquest Decret preveu deixar sense efecte l'encàrrec a TABASA de la construcció del túnel de maniobra a l'estació de Catalunya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, així com la construcció, conservació i explotació del desdoblament de la B-500 entre el Vallès Oriental i el Maresme i dels seus accessos.

Per altra banda, dins de la política impulsada per l'Administració de la Generalitat de Catalunya de millora i protecció especial de l'ambient atmosfèric, es preveu l'encàrrec a TABASA, en la seva qualitat d'empresa pública, de la gestió del nou portal ECO-VIA T, instrument bàsic que ha de permetre als usuaris, mitjançant la seva inscripció en aquest portal, gaudir, en les autopistes on sigui d'aplicació, del descompte ECO per aquells vehicles que reuneixin las característiques tècniques d'eficiència energètica.

Per tot això, a proposta del conseller de Territori i Sostenibilitat i del conseller d'Economia i Coneixement, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Modificació de l'article 1 del Decret 305/1987, de 19 d'octubre

Es modifica l'article 1.1 del Decret 305/1987, de 19 d'octubre, que queda redactat de la manera següent:

  1. S'encarrega a Tabasa Infraestructures i Serveis de Mobilitat, Societat Anònima (TABASA), en la seva condició d'empresa pública de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i en qualitat de mitjà propi de l'Administració, als efectes del que estableix la legislació en matèria de contractació del sector...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR