DECRET 232/1993, de 27 de juliol, pel qual s'autoritza la implantació dels estudis d'enginyer en electrònica com a titulació conjunta de la Universitat de Barcelona i de la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El procÈs de reforma dels ensenyaments universitaris previst per la Llei org‡nica de reforma universit‡ria ha comportat un ampli debat relatiu a la import‡ncia que tÈ per a la societat en general que l'ensenyament universitari es desenvolupi pels camins adequats; cal destacar-ne, entre altres, la modernitzaciÛ i adaptaciÛ a les demandes cientÌfico-culturals de la societat.

…s per aixÚ que la Universitat de Barcelona i la Universitat AutÚnoma de Barcelona han considerat necessari oferir conjuntament els estudis d'enginyeria en electrÚnica de segon cicle, la qual donar‡ resposta a molts alumnes interessats pels estudis experimentals.

En conseq¸Ëncia, i d'acord amb la Llei org‡nica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universit‡ria; la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinaciÛ universit‡ria i de creaciÛ de consells socials; amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del titular del Departament de la PresidËncia, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S'autoritza la implantaciÛ conjunta dels estudis de segon cicle conduents al tÌtol d'enginyer en electrÚnica a la Universitat de Barcelona i a la Universitat AutÚnoma de Barcelona.

Article 2

Aquesta enginyeria, l'organitzaran i la gestionaran la Facultat de FÌsica de la Universitat de Barcelona i la Facultat de CiËncies de la Universitat AutÚnoma de Barcelona.

Article 3

El finanÁament de l'increment de la despesa s'efectuar‡ amb c‡rrec als...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR