DECRET 311/1992, de 14 de desembre, pel qual s'autoritza la implantació del títol d'enginyer en informàtica a la Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Els estudis d'informàtica van començar a cursar-se a la Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona el curs 1972-73 amb el mateix pla d'estudis que el de l'Institut d'Informàtica de Madrid.

El pla d'estudis actual data de l'any 1982. Aquest pla d'estudis ha patit de forma notable el pas del temps, el qual ha provocat l'obsolescència de diverses matèries.

Els projectes de canvis de plans d'estudis que va posar en marxa la Llei de reforma universitària van introduir el canvi de nom en la titulació, que ara serà d'enginyer en informàtica. Les directrius d'aquest nou títol van publicar-se al BOE de 20 de novembre de 1990.

En conseqüència, el Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona ha demanat al Departament d'Ensenyament autorització per impartir els estudis conduents a l'obtenció del títol d'enginyer en informàtica.

En virtut d'això, de conformitat amb el que preveu la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, l'informe previ del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article únic

S'autoritza la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol d'enginyer en informàtica a la Facultat de Ciències de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR