RESOLUCIÓ CLT/2465/2002, de 22 de juliol, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions a entitats sense finalitat de lucre per a la promoció de la cultura catalana a l'estranger durant l'any 2002 (codi Z32).

SecciónDisposicions Generals
EmisorFerrocarrils de Muntanya de Grans Pendents, Sa
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

CLT/2465/2002, de 22 de juliol, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions a entitats sense finalitat de lucre per a la promoció de la cultura catalana a l'estranger durant l'any 2002 (codi Z32).

Per tal d'afavorir i impulsar la presència de la cultura catalana a l'estranger;

Vist el Decret 227/1991, de 7 de maig, de constitució del Consorci Català de Promoció Exterior de la Cultura (COPEC);

Vistos els articles 87 i següents del Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya,

Resolc:

-1 Es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions a entitats sense finalitat de lucre per a la promoció de la cultura catalana a l'estranger durant l'any 2002 (codi Z32).

-2 Les subvencions previstes en aquesta convocatòria es regeixen per les bases que consten en annex d'aquesta Resolució i per la normativa general de subvencions.

-3 La dotació màxima de les subvencions previstes en aquesta Resolució és de 96.000 euros, amb càrrec a la partida 627.000.005 del pressupost del COPEC per a l'any 2002.

La dotació màxima de les subvencions podrà ser ampliada en funció de les sol·licituds rebudes i de les disponibilitats pressupostàries.

Barcelona, 22 de juliol de 2002

Jordi Vilajoana i Rovira

President

Annex

Bases

-1 Objecte

Aquesta convocatòria té com a objecte afavorir i impulsar la presència de la cultura catalana a l'estranger, mitjançant la concessió de subvencions a entitats sense finalitat de lucre per a l'organització de les seves activitats culturals a l'estranger.

-2 Condicions

2.1 Les subvencions es concedeixen exclusivament per a col·laborar en les despeses corresponents a les activitats concretes que es descriuen a la base 1 realitzades fora de l'Estat espanyol.

2.2 En cap cas es subvencionaran les despeses derivades del pagament de viatges d'artistes o grups que actuïn o exposin a l'estranger ni les despeses de funcionament de les entitats sol·licitants.

-3 Destinataris/àries

Poden optar a aquestes subvencions totes les entitats que durant el 2002 programin activitats de les descrites a la base 1 i que es trobin incloses en algun dels supòsits següents:

a) Entitats sense finalitat de lucre legalment constituïdes i domiciliades a Catalunya.

b) Entitats sense finalitat de lucre i llurs federacions que hagin estat reconegudes pel Govern de la Generalitat com a centres o casals catalans d'acord amb la Llei 18/1996, de 27 de desembre, de relacions amb les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR