CORRECCIÓ D'ERRADA a la Llei 10/2011, del 29 de desembre, de simplificació i millorament de la regulació normativa (DOGC núm. 6035, pàg. 66483, de 30.12.2011).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia

Havent observat una errada al text de la Llei esmentada, tramès al DOGC i publicat al núm. 6035, pàg. 66483, de 30.12.2011, se’n detalla l’oportuna correcció:

A la pàgina 66512, a l’article 85, on diu:

“Es modifiquen els apartats 1 i 2 de l’article 31 de la Llei 11/2009, que resten redactats de la manera següent:

”1. Els establiments oberts al públic han d’ésser objecte de controls de funcionament i de revisions, amb la periodicitat, el procediment i el contingut que s’estableixin per reglament, d’acord amb els criteris i les finalitats establerts per l’article 30 i en coherència amb el que estableix la legislació de control ambiental preventiu.

”2. Si les actes de verificació o control de funcionament i de revisió ho proposen, l’òrgan competent per a atorgar-les pot modificar-ne les condicions específiques o afegir-ne de noves. Aquestes modificacions no generen dret a indemnització per als titulars si les noves condicions tenen per objecte el compliment de l’article 35.3, o bé si són necessàries per raó de l’impacte que l’activitat pugui tenir en el medi ambient, la seguretat dels béns i les persones o la convivència entre els ciutadans. Les actes de control de funcionament s’han d’incorporar a la documentació de la llicència o de l’autorització.”,

ha de dir:

“Es modifica l’article 31 de la Llei 11/2009, que resta redactat de la manera següent:

”Article 31. Controls i revisions

”1. Els establiments oberts al públic han d’ésser objecte de controls de funcionament i de revisions, amb...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR