DECRET 3/2000, de 10 de gener, pel qual es crea la Secretaria per a les Actuacions Concertades, l'Urbanisme i l'Habitatge.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

3/2000, de 10 de gener, pel qual es crea la Secretaria per a les Actuacions Concertades, l’Urbanisme i l’Habitatge.

Mitjançant el Decret 62/1997, de 4 de març, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques es va dotar de la seva estructura bàsica, la qual va ser posteriorment desenvolupada pel Decret 83/1998, de 31 de març.

En aquests moments, una vegada consolidada la reestructuració organitzativa del Departament i trobant-se en ple procés de desenvolupament de les seves potencialitats, es planteja la necessitat de completar aquesta estructura, a partir de la creació de la Secretaria per a les Actuacions Concertades, l’Urbanisme i l’Habitatge.

Concretament, amb la creació d’aquesta Secretaria es podrà donar compliment als esmentats objectius, com també als reptes de futur que cal afrontar en els propers anys amb la finalitat que Catalunya es consolidi plenament dins l’espai europeu i, especialment, com a regió motor d’Europa, mitjançant una millora del procés de planificació i de coordinació en l’àmbit de les actuacions que tenen incidència sobre el territori, entre les quals es troba l’habitatge, i, alhora, possibilitarà un lideratge efectiu en condicions d’impulsar el procés i implicar tots els sectors i administracions afectades.

Així, aquesta Secretaria es configura com a òrgan de direcció, planificació i coordinació de les polítiques d’ordenació urbanística, de l’habitatge, de l’ordenació de l’edificació i de la concertació territorial.

Per tot això, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

De la Secretaria per a les Actuacions Concertades, l’Urbanisme i l’Habitatge

Es crea dins el Departament de Política Territorial i Obres Públiques la Secretaria per a les Actuacions Concertades, l’Urbanisme i l’Habitatge, amb rang orgànic de secretaria general.

Article 2

Funcions de la Secretaria

Corresponen a la Secretaria per a les Actuacions Concertades, l’Urbanisme i l’Habitatge les funcions següents:

a) la programació, la direcció, la planificació i la coordinació de les polítiques d’ordenació urbanística, de l’habitatge i de l’ordenació de l’edificació.

b) la direcció, la planificació, la coordinació i l’execució de la política de concertació territorial.

c) la promoció i el foment de la intervenció dels agents socioeconòmics en els plans inclosos en el seu àmbit...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR