ORDRE CLT/365/2011, de 14 de desembre, per la qual es deroga l'Ordre CMC/275/2007, de 20 de juliol, per la qual s'aproven els preus públics dels drets d'inscripció en els cursos de l'Aula de Música Tradicional i Popular.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CLT/365/2011, de 14 de desembre, per la qual es deroga l'Ordre CMC/275/2007, de 20 de juliol, per la qual s'aproven els preus públics dels drets d'inscripció en els cursos de l'Aula de Música Tradicional i Popular.

L'Ordre CMC/275/2007, de 20 de juliol, va establir els preus públics dels drets d'inscripció als cursos de música popular i tradicional catalana i els seus instruments, organitzats pel Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional.

Actualment, els cursos de l'Aula de Música Tradicional i Popular són prestats per una empresa contractada d'acord amb el que disposa la Llei 30/2007, de 30 d'octubre, de contractes del sector públic, a la qual correspon establir les tarifes de matriculació corresponents als diferents cicles formatius, amb la consulta prèvia al Centre. Per aquest motiu, escau derogar els preus públics esmentats.

A proposta del director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, vist l'informe favorable de la Intervenció Delegada, i d'acord amb el que estableix l'article 1.3-2 del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny,

Ordeno:

Article únic

Es deroga l'Ordre CMC/275/2007, de 20 de juliol, per la qual s'aproven els preus públics dels drets...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR