DECRET 183/1999, de 13 de juliol, pel qual es deroguen disposicions sobre els registres d'empreses i activitats publicitàries i de professionals de les relacions públiques.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

183/1999, de 13 de juliol, pel qual es deroguen disposicions sobre els registres d’empreses i activitats publicitàries i de professionals de les relacions públiques.

Els registres d’empreses i activitats publicitàries i de professionals de les relacions públiques han esdevingut obsolets, atès que, per una part, la Llei 34/1988, d’11 de novembre, general de publicitat, va suprimir l’obligatorietat de la inscripció registral per a les primeres i, per altra part, la Llei 12/1998, de 5 de novembre, que va crear el Col·legi de Publicitàries i Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, preveu la integració dels professionals d’aquestes disciplines en la nova corporació de dret públic; per això, es fa necessari derogar les disposicions que fins ara regulaven els registres esmentats.

En ús de les atribucions que em confereix la legislació vigent, a proposta del conseller d’Indústria, Comerç i Turisme i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es deroguen les disposicions següents:

Decret 56/1983, de 10 de febrer, pel qual es crea el Registre d’empreses i activitats publicitàries.

Ordre de 5 de maig de 1983, per la qual es desplega el Decret 56/1983, de 10 de febrer, de creació del Registre d’empreses i activitats publicitàries.

Decret 146/1991, de 22 d’abril, pel qual es crea el Registre del cens de professionals de relacions públiques.

Ordre de 27 de juny de 1991, per la qual s’estableixen les normes de funcionament del Registre del cens de professionals de relacions públiques.

Disposició transitòria

De conformitat amb el que estableix la disposició transitòria 4 de la Llei 12/1998, de 5 de novembre, de creació del Col·legi de Publicitàries i Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, la Direcció General de Comerç ha d’emetre les certificacions acreditatives corresponents que sol·licitin les persones interessades dins els cinc anys següents a l’entrada en vigor de la Llei esmentada.

Disposició final

Aquest Decret entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació en el DOGC.

Barcelona, 13 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR