DECRET 352/1999, de 13 de desembre, pel qual es crea la Comissió interdepartamental de la sida a Catalunya. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 3065, pàg. 814, de 27.1.2000).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

352/1999, de 13 de desembre, pel qual es crea la Comissió interdepartamental de la sida a Catalunya. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 3065, pàg. 814, de 27.1.2000).

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

L’evolució canviant de la problemàtica de la sida, tant des d’una perspectiva sanitària com social, fa necessari que tots els agents involucrats en la lluita contra aquesta malaltia emfasitzin i adaptin els seus esforços a aquesta nova realitat, als efectes d’identificar i definir noves estratègies d’actuació a partir de la coordinació efectiva dels dispositius tant governamentals com no governamentals existents.

Per això es crea aquesta Comissió interdepartamental de la sida a Catalunya, que té per objectius facilitar l’adopció i la implementació de les mesures necessàries per evitar la propagació de la infecció pel virus de la immunodeficiència humana, la millora de la qualitat de vida de les persones infectades i la continuïtat en la instauració d’un entorn favorable per acceptar les persones afectades.

Aquesta necessitat ha estat constatada pel Parlament de Catalunya que, en la seva sessió plenària de 28 de maig de 1998, va aprovar la Moció 108/V, en què insta el Govern de la Generalitat de Catalunya a millorar la coordinació necessària entre els departaments de la Generalitat de Catalunya mitjançant fórmules organitzatives que garanteixin la col·laboració de les entitats no governamentals.

Pel que s’ha exposat, i de conformitat amb el que estableix l’article 51 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de Sanitat i Seguretat Social i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article 1

Es crea la Comissió interdepartamental de la sida a Catalunya, adscrita al Departament de Sanitat i Seguretat Social.

Article 2

Corresponen a la Comissió les funcions següents:

a) Coordinar i fer el seguiment de les activitats de les administracions públiques i de les organitzacions i entitats no governamentals implicades en la lluita contra la sida, i proposar, si escau, les mesures correctores que es considerin adients.

b) Orientar les polítiques sanitàries que incideixen en la lluita contra la sida.

c) Analitzar i avaluar la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR