RESOLUCIÓ de 27 de juliol de 2001, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Manufacturas de Monturas, Paraguas y Similares, SA, per al període 1.5.2001-30.4.2002 (codi de conveni núm. 0802932).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

de 27 de juliol de 2001, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l’empresa Manufacturas de Monturas, Paraguas y Similares, SA, per al període 1.5.2001-30.4.2002 (codi de conveni núm. 0802932).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de l’empresa Manufacturas de Monturas, Paraguas y Similares, SA, subscrit pels representants de l’empresa i dels seus treballadors el dia 23 de juliol de 2001 i de conformitat amb el que disposen l’article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de l’Estatut dels treballadors; l’article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l’article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l’Estatut d’autonomia de Catalunya, i altres normes d’aplicació,

Resolc:

—1 Disposar la inscripció del Conveni col·lectiu de treball de l’empresa Manufacturas de Monturas, Paraguas y Similares, SA, per al període 1.5.2001-30.4.2002 al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Barcelona.

—2 Disposar que el text esmentat es publiqui en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 27 de juliol de 2001

Francisca Antolinos i Jiménez

Delegada territorial de Barcelona

Traducció del text original signat per les parts

CONVENI

col·lectiu sindical de l’empresa Manufacturas de Monturas, Paraguas y Similares, SA, per al període 1.5.2001-30.4.2002.

Article 1

Àmbit d’aplicació

Es regeixen per aquest Conveni col·lectiu les relacions amb tots els treballadors que prestin actualment servei en el centre de treball de l’empresa Manufacturas de Monturas, Paraguas y Similares, SA, o que hi ingressin amb posterioritat.

Queden, no obstant això, exclosos de l’aplicació d’aquests acords, els càrrecs d’alta direcció o alt consell en els quals concorrin les característiques o circumstàncies expressades a l’article 2, número 1, apartat a) del vigent Estatut dels treballadors.

Article 2

Vigència

Aquest acord sindical entra en vigor el dia de la seva publicació en el Butlletí Oficial de la Província, una vegada homologat per l’autoritat laboral, si bé les condicions econòmiques pactades tenen efecte des de l’1 de maig de 2001.

Article 3

Durada

Aquest Conveni col·lectiu té una durada d’1 any i es considera acabat, doncs, el dia 30 d’abril de 2002 i es prorroga d’any en any si no es denuncia amb 1 mes d’antelació, almenys, al seu acabament o pròrroga en curs. Aquesta denúncia ha de realitzar-se per escrit i dirigida per la part que ho denunciï, a més a més de l’autoritat laboral, a l’altra part negociadora del Conveni. Sobre això, cal atenir-se, en aquesta matèria, al que es determina a l’article 86 de l’Estatut dels treballadors.

Article 4

Compensació

Les retribucions establertes en aquest Conveni comprenen i substitueixen la totalitat de meritacions salarials que, amb caràcter obligatori o voluntari, satisfà l’empresa.

Article 5

Absorció

Les retribucions aquí pactades, i que integren l’estructura salarial que en aquest Conveni es regula, absorbeixen, en la seva totalitat, els augments que l’empresa pugui veure’s obligada a implantar com a conseqüència de disposicions generals. Les disposicions legals futures només tenen eficàcia si, globalment o anualment considerats, tots els salaris pactats en aquest Conveni, per tots els conceptes, donessin un total inferior al resultant de l’aplicació d’aquestes disposicions. La base del càlcul, a efectes de comparació, és la suma dels diversos conceptes retributius, en la seva totalitat, percebuts durant l’any natural.

Article 6

Condicions econòmiques

Les condicions que es pacten en aquest Conveni es consideren com a contraprestació dels coneixements i aportació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR