ORDRE ECO/118/2014, de 2 d'abril, per la qual es dóna conformitat al canvi de titularitat i de denominació del centre ESADE-Escola Universitària de Turisme Sant Ignasi i al canvi de denominació de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, ambdós de la Universitat Ramon Llull.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

Mitjançant el Decret 294/1998, de 17 de novembre, pel qual es reconeix el centre ESADE-Escola Universitària de Turisme Sant Ignasi de la Universitat Ramon Llull i s’implanten els estudis conduents a l’obtenció del títol de diplomat en turisme, es va reconèixer la creació del centre ESADE-Escola Universitària de Turisme Sant Ignasi, de la Universitat Ramon Llull.

La Fundació ESADE, entitat federada a la Universitat Ramon Llull, ha exercit la titularitat acadèmica d’ESADE-Escola Universitària de Turisme Sant Ignasi fins a la creació de la Fundació Xavier. La Fundació ESADE va acordar amb la Companyia de Jesús la constitució d’una nova fundació civil, denominada Fundació Xavier, que assumirà la gestió i la titularitat del centre esmentat i que s’integrarà com a institució federada en l’àmbit de la Universitat Ramon Llull.

D’altra banda, mitjançant el Decret 205/1994, de 26 de juliol, pel qual es reconeix la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Ramon Llull, es va reconèixer la creació de la Facultat de Ciències de la Comunicació, per impartir els estudis de llicenciatura en periodisme, llicenciatura en comunicació audiovisual i llicenciatura en publicitat i relacions públiques.

Per l’Acord GOV/99/2010, de 25 de maig, s’aproven les Normes d’organització i funcionament de la Universitat Ramon Llull, que han estat modificades per l’Acord GOV/18/2014, de 4 de febrer.

Per tot això, i de conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya i les Normes d’organització i funcionament de la Universitat Ramon Llull, amb els acords del Patronat de la Universitat Ramon Llull Fundació Privada, a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article 1

Es dóna conformitat al canvi de denominació del centre ESADE - Escola Universitària de Turisme Sant Ignasi, que passa a denominar-se School of Tourism and Hospitality Management - Sant Ignasi / Facultad de Turismo y Dirección Hotelera - Sant Ignasi / Facultat de Turisme i Direcció Hotelera - Sant Ignasi.

Article 2

Es dóna conformitat al canvi de titularitat del centre School of Tourism and Hospitality Management - Sant Ignasi / Facultad de Turismo y Dirección Hotelera - Sant Ignasi / Facultat de Turisme i Direcció Hotelera - Sant Ignasi, que passa a dependre de la Fundació Xavier, la qual assumeix la gestió i la titularitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR