ORDRE ENS/311/2002, de 4 de setembre, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions destinades a l'escolarització d'infants a les llars d'infants i als centres d'educació infantil de primer cicle de Catalunya de titularitat privada sense finalitat de lucre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyOrdre

ORDRE ENS/311/2002, de 4 de setembre, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions destinades a l'escolarització d'infants a les llars d'infants i als centres d'educació infantil de primer cicle de Catalunya de titularitat privada sense finalitat de lucre.

Des que el Decret 120/1988, de 5 de maig, va transferir la gestió de les llars d'infants al Departament d'Ensenyament, s'ha mantingut una convocatòria anual adreçada a finançar el cost del funcionament de les llars d'infants privades de Catalunya, així com posteriorment també dels centres d'educació infantil de primer cicle amb la voluntat de minorar les quotes que els usuaris abonen per aquest servei.

Per tal de mantenir aquests ajuts durant el curs escolar 2002-2003 i de conformitat amb el que estableix el capítol 9 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, i a proposta de la Direcció General de Centres Docents,

Ordeno:

Article 1

Convocar concurs públic per a la concessió de subvencions destinades a l'escolarització d'infants a les llars d'infants i als centres d'educació infantil de primer cicle de Catalunya, de titularitat privada sense finalitat de lucre, durant el curs escolar 2002-2003.

Article 2

Aprovar les bases reguladores per les quals es regirà aquesta convocatòria que consten a l'annex 1 d'aquesta Ordre.

Article 3

La concessió d'aquestes subvencions per un import màxim de 5.280.000,00 euros anirà a càrrec de l'aplicació pressupostària D/480130900/4222. La despesa corresponent a l'any 2002 és de 1.760.000,00 euros i la resta de la despesa, que correspon al període gener-juliol de 2003 és de 3.520.000,00 euros, el qual queda condicionat a l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2003.

Article 4

Els titulars dels centres interessats a acollir-se a aquest règim de subvencions podran presentar les seves sol-licituds a la corresponent delegació territorial del Departament d'Ensenyament, en el termini de 15 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC, utilitzant el model de sol-licitud que es lliurarà a les delegacions indicades, o bé a l'adreça electrònica: http://www.gencat.es/ense.

Aquestes sol-licituds s'hauran de presentar amb la següent documentació:

  1. Relació del nombre total d'alumnes matriculats al centre en el mes de setembre de 2002, especificant el nombre d'alumnes lactants (nascuts l'any 2002), maternals (nascuts l'any 2001) i de jardí d'infància (nascuts l'any 2000).

    Aquesta relació ha d'estar signada pel titular del centre i anirà acompanyada d'una còpia compulsada de la pàgina del llibre de família on consti inscrit l'alumne matriculat al centre. Les còpies compulsades de les pàgines dels llibres de família s'han de presentar en el mateix ordre que segueix la relació d'alumnes matriculats al centre.

  2. Relació nominal del personal del centre i de la seva destinació, juntament amb fotocòpia compulsada dels títols acadèmics.

  3. Fotocòpia compulsada dels estatuts de l'entitat titular de la llar d'infants o del centre docent, dels quals es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR