ORDRE EDU/422/2006, de 20 de juliol, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions destinades a l'escolarització d'infants de zero a tres anys en centres de titularitat privada sense finalitat de lucre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/422/2006, de 20 de juliol, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions destinades a l'escolarització d'infants de zero a tres anys en centres de titularitat privada sense finalitat de lucre.

Des que el Decret 120/1988, de 5 de maig, transferí la gestió de les llars d'infants al Departament d'Educació i Universitats, s'ha mantingut una convocatòria anual adreçada a finançar el cost del funcionament dels centres de Catalunya que escolaritzen infants de zero a tres anys, amb la voluntat de minorar les quotes que els usuaris abonen per aquest servei.

Per tal de mantenir aquests ajuts durant el curs escolar 2006-2007 i de conformitat amb el que estableix la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el capítol 9 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i a proposta de la Direcció General de Centres Educatius,

Ordeno:

Article 1

Convocar concurs públic per a la concessió de subvencions destinades a l'escolarització d'infants de zero a tres anys als centres educatius de Catalunya, de titularitat privada sense finalitat de lucre, per al curs escolar 2006-2007.

Article 2

Aprovar les bases reguladores per les quals es regirà aquesta convocatòria que consten a l'annex 1 d'aquesta Ordre.

Article 3

Es destina a aquesta convocatòria un import màxim de 9.375.000,00 euros, dels quals 3.127.215,00 euros s'imputen al crèdit EN04 D/480130000/4210 del pressupost de l'any 2006 i la resta de l'import, 6.247.785,00 euros, queda condicionat a l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2007.

Article 4

Els titulars dels centres interessats a acollir-se a aquest règim de subvencions podran presentar les seves sol·licituds als corresponents serveis territorials del Departament d'Educació i Universitats, des de l'1 de setembre fins al 15 de setembre de 2006, utilitzant el model de sol·licitud que es lliurarà als serveis indicats, o bé a l'adreça electrònica http://www.gencat.net/educacioiuniversitats.

Article 5

La directora general de Centres Educatius elevarà la proposta de resolució de la convocatòria al conseller d'Educació i Universitats, el qual emetrà la corresponent resolució, abans del 31 de desembre de 2006.

La resolució de concessió d'aquestes subvencions es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i s'indicaran els recursos que es podran interposar, l'òrgan davant el qual es podrà recórrer i el termini per fer-ho .

En qualsevol cas, les sol·licituds presentades s'entendran desestimades si no hi recau resolució expressa en el termini abans esmentat.

Article 6

L'import de la subvenció en cap cas no pot ser d'una quantia que, aïlladament o en concurrència amb...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR