DECRET 156/2009, de 20 d'octubre, de modificació del Decret 328/1992, de 14 de desembre, pel qual s'aprova el Pla d'espais d'interès natural, consistent en la inclusió de l'espai de Gallecs.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Medi Ambient i Habitatge
Rango de LeyDecret

DECRET

156/2009, de 20 d'octubre, de modificació del Decret 328/1992, de 14 de desembre, pel qual s'aprova el Pla d'espais d'interès natural, consistent en la inclusió de l'espai de Gallecs.

El Programa de Desenvolupament del Pla d'espais d'interès natural (PEIN), aprovat pel Decret 328/1992, de 14 de desembre, estableix que s'ha de promoure la realització dels estudis i treballs tècnics necessaris per a la inclusió de Gallecs en el Pla. D'altra banda, el .Pla director urbanístic de l'ACTUR Santa Maria de Gallecs., aprovat definitivament el 29 d'abril de 2005, preveu la incorporació de l'espai obert de Gallecs al PEIN com a una de les principals línies estratègiques.

Mitjançant aquest Decret, i en virtut de l'article 20 de la Llei 12/1985 i de l'article 7 de les normes del PEIN, s'incorpora l'espai Gallecs al PEIN. Aquesta incorporació inclou terrenys dels termes municipals de Lliçà de Vall, Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans i Santa Perpètua de Mogoda, els quals contenen elements d'interès natural la conservació dels quals es considera necessari d'assegurar, d'acord amb les determinacions de la Llei 12/1985, de 13 de juny, d'espais naturals.

En la tramitació del Decret s'ha donat audiència als ens locals afectats, s'ha sotmès la proposta a informació pública i s'han sol·licitat els informes preceptius d'acord amb la legislació vigent.

Per tal de garantir els objectius de protecció que fonamenten la modificació del PEIN i donat que l'ampliació del Pla d'espais d'interès natural implica l'aplicació d'un nou règim jurídic, l'entrada en vigor d'aquest Decret ha de produir-se immediatament.

En conseqüència, a proposta del conseller de Medi Ambient i Habitatge, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S'inclou l'espai de Gallecs, la delimitació del qual figura a l'annex 1, al Pla d'espais...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR