DECRET 278/1985, de 19 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament específic i provisional dels Instituts d'Ensenyament Secundari.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Pel Decret 303/1984, de 5 d'octubre, es reglamentà la modalitat de centres públics d'ensenyament secundari. Atès que al seu empar han estat creats diversos Instituts d'Ensenyament Secundari, el funcionament dels quals s'iniciarà el proper curs acadèmic 1985-86, cal establir provisionalment la seva reglamentació específica d'acord amb el que determina l'esmentat Decret 303/1984;

Per això, a proposta del Conseller d'Ensenyament i previ acord del Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Els Instituts d'Ensenyament Secundari

es regiran pel Reglament que s'estableix pel present Decret, pel que fa a la seva organització i funcionament.

Article segon

- Tindran cura del correcte funcionament

dels Instituts d'Ensenyament Secundari el Director, el Coordinador pedagògic, el Cap d'Estudis i el Secretari. Els òrgans col·legiats de participació seran el Consell Escolar del centre i el Claustre de Professors.

Article tercer 1

El Director serà un professor.

numerari amb destinació definitiva al centre elegit pel Consell Escolar del centre i nomenat per l'Administració educativa competent, d'acord amb el que estableix la Llei orgànica del Dret a l'Educació i normes de desenvolupament específic. 2. En el cas d'Instituts de nova creació o procedents de la transformació d'anteriors centres públics de nivell, l'Administració educativa competent nomenarà un professor numerari Director amb caràcter provisional pel període d'un curs. 3. El Director cessarà en les seves funcions en finalitzar el seu mandat. Nogensmenys, podrà ésser cessat abans d'acabar el mandat per l'Administració educativa competent quan incompleixi greument les seves funcions, previ informe raonat del Consell Escolar del centre i audiència a l'interessat.

Article quart

- Les funcions del Director seran les

establertes a la normativa vigent.

Article cinquè

- El Coordinador pedagògic serà un

professor numerari del centre designat pel Consell Escolar a proposta del Director i nomenat per l'Administració educativa competent per un període de temps igual al del mandat del Director.

Article sisè

- Les funcions del Coordinador pedagògic

són:

  1. Coordinar l'activitat pedagògica dels diversos Departaments i la programació de les distintes matèries d'aprenentatge.

  2. Impulsar la interdisciplinarietat d'acord amb les necessitats dels diversos currículums escolars.

  3. Aplegar suggeriments i proposar al Claustre activitats pedagògiques que afavoreixin la integració dels nivells educatius.

  4. Establir i coordinar l'àmbit pedagògic la relació amb les escoles d'Ensenyament General Bàsic.

Article setè

- Els càrrecs del Cap d'Estudis i el

Secretari recauran en sengles professors numeraris del centre designats pel Consell Escolar a proposta del Director i nomenats per l'Administració educativa competent per un...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR