RESOLUCIÓ CLT/240/2002, de 5 de febrer, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de les subvencions per a activitats esportives de les federacions esportives catalanes i les unions esportives de clubs corresponents a l'any 2002.

SecciónDisposicions Generals
EmisorConsell Català de L'Esport
Rango de LeyResolució

Consell Català de l'Esport

RESOLUCIÓ

CLT/240/2002, de 5 de febrer, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de les subvencions per a activitats esportives de les federacions esportives catalanes i les unions esportives de clubs corresponents a l'any 2002.

Atès que l'article 2 de la Llei de l'esport, text únic aprovat pel Decret legislatiu 1/2000, de 31 de juliol, disposa que l'administració esportiva de la Generalitat de Catalunya ha de fomentar, divulgar, planificar, coordinar, executar, assessorar i implantar la pràctica de l'activitat física i de l'esport arreu de Catalunya a tots els nivells i estaments socials;

Atès que d'acord amb la Llei esmentada l'administració esportiva té per objectiu impulsar l'esport federat i planificar l'esport d'elit i d'alt nivell, així com promoure l'esport d'esbarjo, lleure i salut i donar suport als esportistes amb discapacitats físiques;

Atesos els articles 87 i següents del Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya,

Resolc:

-1 Es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions per a les activitats esportives de les federacions esportives catalanes i les unions esportives de clubs corresponents a l'any 2002.

-2 Les subvencions previstes en aquesta convocatòria es regeixen per les bases contingudes en els annexos de la Resolució i per la normativa general de subvencions.

-3 La concessió d'aquestes subvencions s'imputa a la partida 6100.481.61.00 del pressupost del Consell Català de l'Esport per a l'any 2002, amb un import màxim de 3.916.931,11 euros.

Aquesta dotació es podrà incrementar amb l'import dels ingressos corresponents a les transferències de les diputacions catalanes en matèria d'esports fins a un màxim de 300.506,05 euros.

Barcelona, 5 de febrer de 2002

Joan Anton Camuñas i Feijoo

President

Annex 1

Bases

-1 Objecte

Aquesta convocatòria té com a objecte la concessió de subvencions per a les activitats esportives que desenvolupin les federacions esportives catalanes i les unions esportives de clubs durant l'any 2002, d'acord amb els programes definits a l'annex.

-2 Destinatàries

Poden optar a aquestes subvencions les federacions esportives catalanes i les unions esportives de clubs que estiguin degudament inscrites al Registre d'entitats esportives de la Generalitat de Catalunya.

És requisit per optar a les subvencions regulades en aquesta convocatòria no tenir pendent de justificació cap ajut d'exercicis anteriors i, en la data de presentació de la sol·licitud, haver complert les obligacions contingudes en l'article 79 del Decret 70/1994, de 22 de març, pel qual es regulen les federacions esportives catalanes, relatiu als comptes anuals de les federacions.

-3 Sol·licituds

Les sol·licituds s'han de formalitzar mitjançant una instància que s'ajusti als models d'impresos normalitzats que es poden obtenir en qualsevol de les representacions territorials de la Secretaria General de l'Esport, així com en la pàgina web corporativa de la Generalitat (http://cultura.gencat.es/esport). Les sol·licituds s'han d'adreçar al president del Consell Català de l'Esport i es poden presentar al Registre general del Consell Català de l'Esport (av. Països Catalans, 12, 08950 Esplugues de Llobregat) i a les representacions territorials de la Secretaria General de l'Esport, a les adreces següents:

Carrer dels Ciutadans 18, 17004 Girona.

Rambla d'Aragó, 8, 25002 Lleida.

Carrer Major, 14, 43003 Tarragona.

Les sol·licituds es poden presentar igualment en qualsevol dels llocs que preveu l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR