ORDRE BEF/250/2003, de 22 de maig, per la qual s'estableix el calendari de les activitats formatives en els centres i les aules de formació d'adults.

SecciónDisposicions Generals
EmisorPresidència de la Generalitat
Rango de LeyOrdre

ORDRE BEF/250/2003, de 22 de maig, per la qual s'estableix el calendari de les activitats formatives en els centres i les aules de formació d'adults.

Atesa la proposta de la directora general de Formació d'Adults relativa a la necessitat de regular el calendari de les activitats formatives en els centres i les aules de formació d'adults, un cop fet el tràmit sindical corresponent, i en ús de les atribucions que em confereix la legislació vigent;

Ordeno:

Article 1

Objecte

Aquesta Ordre té per objecte establir el calendari de les activitats formatives en els centres i les aules de formació d'adults públics i privats autoritzats per al curs 2003-2004.

Article 2

Calendari

2.1 El personal docent dels centres i les aules de formació d'adults iniciarà les activitats el dia 1 de setembre de 2003 i les acabarà el dia 30 de juny de 2004.

2.2 Des del primer dia hàbil del mes de setembre, i fins a l'inici de les classes, el personal docent farà les activitats de seguiment, informació, inscripció de l'alumnat, tasques específiques de programació i d'organització general del curs, i les entrevistes personals a l'alumnat, convalidacions, si escau, i avaluacions inicials que permetin elaborar els itineraris formatius.

2.3 Les classes començaran el 22 de setembre de 2003 i s'acabaran el 23 de juny de 2004.

2.4 Un cop acabades les classes, i fins a l'últim dia hàbil del mes de juny, es faran les activitats d'avaluació final, de revisió del curs, d'elaboració de la memòria i de programació de l'oferta formativa per al curs següent.

Article 3

Horari lectiu

3.1 Dins dels ensenyaments inicials per a adults, l'horari lectiu per a l'alumnat que cursi els ensenyaments corresponents al cicle de formació instrumental serà d'una hora i mitja a dues hores de classe diària de dilluns a divendres, ambdós inclosos, per als dos primers nivells, i de dues hores a dues hores i mitja per al tercer nivell.

3.2 Quant a la resta d'ensenyaments inicials per a adults, els quals inclouen l'oferta formativa de curs de llengua oral, curs de llengua escrita, iniciació a la informàtica i iniciació a una llengua estrangera, el nombre d'hores serà l'equivalent a un mínim de 60 hores de treball, impartides en funció de les característiques i les necessitats de cada grup, i d'acord amb la programació que s'estableixi.

3.3 L'horari lectiu per a l'alumnat que cursi els ensenyaments pertanyents al cicle...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR