ORDRE BES/236/2002, de 2 de juliol, per la qual s'estableix el calendari de les activitats formatives en els centres i les aules de formació d'adults.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Benestar Social
Rango de LeyOrdre

ORDRE BES/236/2002, de 2 de juliol, per la qual s'estableix el calendari de les activitats formatives en els centres i les aules de formació d'adults.

Atesa la proposta de la directora general de Formació d'Adults relativa a la necessitat de regular el calendari de les activitats formatives en els centres i les aules de formació d'adults, un cop realitzat el tràmit sindical corresponent, i en ús de les atribucions que em confereix la legislació vigent,

Ordeno:

Article 1

Objecte

Aquesta Ordre té per objecte establir el calendari de les activitats formatives en els centres i les aules de formació d'adults públics i privats autoritzats per al curs 2002-2003.

Article 2

Calendari

2.1 Els docents dels centres i les aules de formació d'adults iniciaran les activitats el dia 2 de setembre de 2002 i les finalitzaran el dia 30 de juny de 2003.

2.2 Des del primer dia hàbil del mes de setembre i fins a l'inici de les classes, els docents realitzaran les activitats de seguiment, informació, inscripció de l'alumnat, tasques específiques de programació i d'organització general del curs, i les entrevistes personals a l'alumnat, revalidacions, si escau, i avaluacions inicials que permetin elaborar els itineraris formatius.

2.3 Les classes començaran el 23 de setembre de 2002 i s'acabaran el 20 de juny de 2003.

2.4 Un cop acabades les classes, i fins l'últim dia hàbil del mes de juny, es realitzaran les activitats d'avaluació final, de revisió del curs, d'elaboració de la memòria, i de programació de l'oferta formativa per al curs següent.

Article 3

Horari lectiu

3.1 Dins dels ensenyaments inicials per a adults, l'horari lectiu per a l'alumnat que cursi els ensenyaments corresponents al cicle de formació instrumental serà d'una hora i mitja a dues hores de classe diària de dilluns a divendres, ambdós inclosos, per als dos primers nivells, i de dues hores a dues hores i mitja per al tercer nivell.

3.2 Quant a la resta d'ensenyaments inicials per a adults, els quals inclouen l'oferta formativa següent: curs de llengua oral, curs de llengua escrita, iniciació a la informàtica i iniciació a una llengua estrangera, el nombre d'hores serà l'equivalent a un mínim de 60 hores de treball, impartides en funció de les característiques i les necessitats de cada grup, i d'acord amb la programació que s'estableixi.

3.3 L'horari lectiu per a l'alumnat que cursi els ensenyaments...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR