DECRET 438/1983, de 18 d'octubre, pel qual s'estableixen normes per a la sol·licitud i concessió d'avals a les entitats hospitalàries radicades a Catalunya per finançar noves instal·lacions.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Atès que l'apartat d) del punt 1 de l'article 9 de la Llei 20/1983, de 2 d'agost, de Pressupostos de la Generalitat de Catalunya i les seves entitats autònomes per al 1983, autoritza la Generalitat a avalar les operacions de crèdit que concertin les entitats hospitalàries radicades a Catalunya, amb la finalitat de finançar noves instal·lacions fins a un import màxim de 1.000 milions de pessetes;

Vista la necessitat que la concessió d'aquests avals a entitats hospitalàries per tal de finançar noves instal·lacions de centres hospitalaris s'ajusti a les previsions establertes al Mapa Sanitari de Catalunya;

A proposta dels Consellers d'Economia i Finances i de Sanitat i Seguretat Social, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Aticle primer.

- Correspon al Consell Executiu de la Generalitat, durant l'exercici pressupostari de 1983, autoritzar la concessió d'avals fins un import màxim de 1.000 milions de pessetes, d'acord amb el que disposa l'article 9, punt 1, apartat d) de la Llei de Pressupostos de la Generalitat.

Article segon

- Aquests avals aniran destinats a

garantir les operacions de crèdit que concertin les entitats hospitalàries radicades a Catalunya amb la finalitat de finançar noves instal·lacions.

Article tercer

- Els avals que s'atorguin a cada entitat

hospitalària no podran, en cap cas, ultrapassar la xifra de 30 milions de pessetes.

Article quart

- Per a la concessió dels esmentats avals

a les entitats hospitalàries, es tindran en compte els criteris establerts al Mapa Sanitari de Catalunya, així com la deficiència d'equipaments hospitalaris a les comarques catalanes.

Article cinquè

- Les entitats hospitalàries que vulguin

acollir-se a l'aval de la Generalitat per tal de finançar noves instal·lacions, hauran de presentar la seva sol·licitud al Departament de Sanitat i Seguretat Social, dins el termini de 30 dies des de la data de publicació al Diari Oficial de la Generalitat, adjuntant a l'esmentada sol·licitud els següents documents:

1) Document acreditatiu de la reprsentació del sol·licitant.

2) En el cas de Societats s'haurà d'adjuntar:

  1. Còpia certificada dels acords on s'adopti la decisió de sol·licitar l'aval de la Generalitat per poder realitzar les corresponents instal·lacions.

  2. Escriptura de constitució de la Societat. En el cas de les Fundacions s'haurà d'aportar:

  3. Còpia...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR