ORDRE ARP/291/2003, de 19 de juny, per la qual es modifica l'Ordre ARP/347/2002, de 14 d'octubre, per la qual s'estableixen les mesures per al foment de l'ús de les assegurances agràries.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/291/2003, de 19 de juny, per la qual es modifica l'Ordre ARP/347/2002, de 14 d'octubre, per la qual s'estableixen les mesures per al foment de l'ús de les assegurances agràries.

L'Ordre ARP/347/2002, de 14 d'octubre (DOGC núm. 3743, de 18.10.2002), va establir les mesures per al foment de l'ús de les assegurances agràries. En l'article 5 d'aquesta Ordre, modificat per l'Ordre ARP/60/2003 (DOGC núm. 3826, de 20.2.2003), s'inclou la reducció de la prima de la part de la pòlissa que assegura l'estructura i la cobertura d'hivernacles, umbracles i túnels, per tal d'impulsar i fomentar la contractació d'aquestes assegurances.

Els hivernacles, habitualment, protegeixen en el seu interior instal·lacions diverses que són imprescindibles per al conreu de la producció que protegeixen. Per tant, atès que en la gran majoria de les pòlisses que asseguren l'estructura i la cobertura d'hivernacles, umbracles i túnels, també inclouen l'assegurança del que hi ha a l'interior, es considera oportú que les instal·lacions que protegeixen també s'incloguin dins de la cobertura de la línia dels danys en estructures i cobertura d'hivernacles, umbracles i túnels.

D'acord amb l'article 92 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

Modificar l'article 5 de l'Ordre ARP/347/2002, de 14 d'octubre, el qual queda redactat de la manera següent:

"Article 5

"Contractació

"5.1 La formalització de la pòlissa de contracte de l'assegurança corresponent dóna dret a la reducció en la prima, sempre que s'hagi realitzat correctament i dins del període de subscripció que estableix el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, excepte en el cas de la línia d'assegurança per a les estructures, les cobertures i les instal·lacions d'hivernacles, umbracles o túnels, independents de les pòlisses subscrites per a l'assegurament de la producció que protegeixen, per a la qual caldrà presentar una instància oficial de sol·licitud de reducció al Departament d'Agricultura Ramaderia i Pesca.

"En aquest cas, la pòlissa subscrita haurà d'especificar el cost de la part objecte de reducció de la pòlissa, si és que aquesta pòlissa inclou altres conceptes objecte de cobertura diferents a l'assegurança de danys per estructura, cobertura i instal·lacions d'hivernacles, umbracles o túnels.

"5.2 La documentació que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR