ORDRE CLT/225/2013, de 2 d'agost, per la qual s'estableixen les quanties de la taxa per la utilització de les sales de projecció de la Filmoteca de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

El capítol VII del títol VIII del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, regula la taxa per la utilització d’espais en immobles adscrits al departament competent en matèria de cultura o a les entitats que en depenen.

Atès que la Filmoteca de Catalunya resta adscrita a l’Institut Català de les Empreses Culturals, d’acord amb la disposició addicional vuitena de la Llei 21/2001, de 28 de desembre, de mesures fiscals i administratives, el qual és una entitat que depèn del Departament de Cultura;

D’acord amb l’article 8.7-4 del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, a proposta de l’Institut Català de les Empreses Culturals i vist l’informe favorable de la Intervenció Delegada,

Ordeno:

Article 1

Quanties de la quota

S’estableixen les quanties de la taxa per la utilització de les sales de projecció de la Filmoteca de Catalunya, amb els imports que es detallen en l’annex.

Article 2

Aplicació dels imports reduïts

  1. S’apliquen els imports reduïts en els supòsits següents:

    1. Actes o activitats que tenen connexió amb les finalitats pròpies de la Filmoteca de Catalunya i que incideixen en la difusió pública dels valors culturals i socials de la Filmoteca.

    2. Actes o activitats en els quals predominen les finalitats culturals o socials i que incideixen en la difusió pública dels valors culturals i socials de la Filmoteca.

  2. La concurrència dels requisits previstos en l’apartat 1 es determina de la manera següent:

    1. El predomini de les finalitats socials o culturals dels actes o activitats i la seva connexió amb les finalitats pròpies de la Filmoteca són apreciats per la direcció de la Filmoteca.

    2. La incidència en la difusió pública dels valors culturals i socials de la Filmoteca es considera assolida quan s’acredita que la publicitat de l’acte o l’activitat esmenta la Filmoteca, la data i l’horari de l’acte o activitat, i que s’ha difós, com a mínim, en un mitjà de comunicació d’àmbit català.

    Barcelona, 2 d’agost de 2013

    Ferran Mascarell i Canalda

    Conseller de Cultura

    Annex

    ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR