ORDRE SLT/344/2004, de 20 de setembre, per la qual s'estableixen, per a l'any 2004, les tarifes dels tractaments de medicina nuclear.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyOrdre

ORDRE SLT/344/2004, de 20 de setembre, per la qual s'estableixen, per a l'any 2004, les tarifes dels tractaments de medicina nuclear.

L'article 8 del Decret 179/1997, de 22 de juliol, pel qual s'estableixen les modalitats de pagament que regeixen la contractació de serveis sanitaris en l'àmbit del Servei Català de la Salut (DOGC núm. 2445, de 31.7.1997), disposa que el sistema de pagament dels contractes de gestió dels serveis i les activitats complementàries que contracti el Servei Català de la Salut serà determinat per l'establiment d'una tarifa màxima en els plecs de clàusules administratives particulars que en regeixen la contractació i que el preu de contractació serà el que resulti de cadascuna de les adjudicacions.

D'altra banda, l'article 10.j) de la Llei 15/1990, de 9 de juliol, d'ordenació sanitària de Catalunya, estableix que correspon al Departament de Salut, la competència per a l'aprovació dels preus i les tarifes per a la prestació i la concertació de serveis, així com la seva modificació i revisió. En aquest sentit, l'article 8.2 del Decret 345/2001, de 24 de desembre, pel qual es regula l'establiment dels convenis i els contractes de gestió de serveis sanitaris en l'àmbit del Servei Català de la Salut (DOGC núm. 3542, de 28.12.2001), disposa que una ordre de la persona titular del Departament de Salut, dictada a proposta del Consell de Direcció del Servei Català de la Salut, ha d'establir les tarifes que han de regir la prestació dels diferents serveis.

Els contractes administratius que el Servei Català de la Salut ha adjudicat per a la gestió dels tractaments de medicina nuclear estableixen que, en cas de pròrroga, les tarifes es podran actualitzar en el mateix percentatge en què s'incrementin les tarifes màximes que estableixi l'ordre del Departament de Salut.

Per tal de donar compliment a la previsió citada, pel que fa als tractaments de medicina nuclear, escau en el moment actual fixar les tarifes de l'activitat esmentada corresponents al present exercici.

Per tot això, a proposta del Consell de Direcció del Servei Català de la Salut i d'acord amb el que preveu l'article 10.j) de la Llei 15/1990, de 9 de juliol, d'ordenació sanitària de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

S'estableixen, per a l'any 2004, les tarifes màximes dels tractaments de medicina nuclear realitzats pels centres i establiments sanitaris que contracti el Servei Català de la Salut, en la forma i la quantia següents:

Tractaments...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR