DECRET 31/2005, de 8 de març, sobre ampliació del termini establert pel Decret 257/2003, de 21 d'octubre, per disposar de l'acreditació de laboratori d'assaigs de la construcció.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

DECRET

31/2005, de 8 de març, sobre ampliació del termini establert pel Decret 257/2003, de 21 d'octubre, per disposar de l'acreditació de laboratori d'assaigs de la construcció.

La disposició transitòria primera del Decret 257/2003, de 21 d'o ctubre, sobre l'acreditació dels laboratoris d'assaigs de la construcció, estableix que els laboratoris que realitzin els assaigs que la normativa determini com a obligatoris en el control de qualitat de l'edificació d'un àmbit que tingui establertauna acreditació han de disposar d'aquesta acreditació en el termini màxim d'un any des de l'entrada en vigor d'aquell Decret.

L'adequació dels laboratoris als nous requisits que s'exigeixen per a l'acreditació comporta, en la majoria dels casos, laimplantació per primera vegada d'un sistema de qualitat, per la qual cosa el termini fixat pel Decret 257/2003, de 21 d'octubre, que va finalitzar el 2 de novembre de 2004, va resultar insuficient per a molts dels laboratoris acreditats sobre la base de l'anterior normativa, raó per la qual és procedent ampliar el termini per tal que els laboratoris puguin complir amb les condicions establertes per l'esmentat Decret.

Per tot això, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR