RESOLUCIÓ SLT/475/2008, de 18 de febrer, per la qual s'aproven les bases dels ajuts del fons d'acció social per al personal estatutari i el personal laboral de les institucions sanitàries de l'Institut Català de la Salut, fix o declarat indefinit per sentència judicial, per a l'any 2007.

SecciónDiversos
EmisorInstitut Català de la Salut
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

SLT/475/2008, de 18 de febrer, per la qual s'aproven les bases dels ajuts del fons d'acció social per al personal estatutari i el personal laboral de les institucions sanitàries de l'Institut Català de la Salut, fix o declarat indefinit per sentència judicial, per a l'any 2007.

Atès l'article 5.2 del III Acord general sobre les condicions de treball del personal de l'àmbit d'aplicació de la Mesa General de Negociació de l'Administració de la Generalitat de Catalunya per als anys 2005-2008, dota el fons de modernització i racionalització de l'Administració per a l'any 2007 en l'equivalent al 0,3% anual de la massa salarial de tots els empleats i empleades públics de l'àmbit d'aplicació de la Mesa i disposa que les diferents meses sectorials determinaran anualment l'aplicació i distribució d'aquest fons per a col·lectius determinats i per a mesures específiques;

Atès que en data 23 de novembre de 2007, mitjançant acord, es va constituir el fons d'acció social per al personal estatutari i el personal laboral de les institucions sanitàries de l'Institut Català de la Salut, fix o declarat indefinit per sentència judicial;

De conformitat amb l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

Fent ús de les atribucions que m'han estat conferides pel Decret 276/2001, de 23 d'octubre, de reestructuració de l'Institut Català de la Salut, en els termes que estableix la disposició derogatòria segona de la Llei 8/2007, de 30 de juliol, de l'Institut Català de la Salut,

Resolc:

Primer

Aprovar les bases dels ajuts del fons d'acció social per al personal estatutari i el personal laboral de les institucions sanitàries de l'Institut Català de la Salut, fix o declarat indefinit per sentència judicial, que figuren a l'annex d'aquesta Resolució i convocar els ajuts corresponents per a l'any 2007.

Segon

El termini de presentació de sol·licituds és d'un mes a comptar a partir de la data de publicació d'aquesta Resolució al DOGC.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent a la recepció d'aquesta Resolució, davant el jutjat contenciós administratiu de Barcelona o el corresponent al lloc del seu domicili, en base al previst a l'article 8.2 en relació amb el 14 de l'esmentada Llei, o potestativament, recurs de reposició davant l'òrgan que ha dictat l'acte, en el termini d'un mes, d'acord amb el que estableixen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i de procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, sens perjudici que es pugui interposar qualsevol altre recurs que consideri convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 18 de febrer de 2008

Francesc José María i Sánchez

Director gerent

Annex

Bases generals

.1 Objecte

L'objecte d'aquestes bases és regular el contingut, el procediment de gestió i la resolució d'ajuts del fons d'acció social per al personal estatutari i el personal laboral de les institucions sanitàries de l'Institut Català de la Salut, fix o declarat indefinit per sentència judicial, corresponents a despeses o fets ocorreguts l'any 2007.

.2 Modalitats

Ajut per a llar d'infants.

Ajut escolar.

Ajut per a estudis universitaris.

.3 Contingut

3.1 Aquests ajuts tenen caràcter de prestació econòmica, i la seva finalitat és compensar part de les despeses que a la persona sol·licitant li hagi ocasionat alguna o algunes de les modalitats objecte de la convocatòria.

3.2 En els casos en què l'import sufragat sigui inferior a la quantia corresponent per ajut, s'atorgarà l'import de la despesa acreditada.

.4 Comissió d'acció social

4.1 La Comissió d'Acció Social de l'Institut Català de la Salut (CAS) té caràcter paritari i hi estan representades l'Administració de la Generalitat de Catalunya i el sindicat CEMSATSE, signants de l'Acord de 23 de novembre de 2007, de constitució del fons d'acció social.

4.2 La CAS estudiarà i valorarà les sol·licituds a l'efecte de proposar la concessió corresponent davant el director gerent de l'Institut Català de la Salut.

4.3 La CAS farà la proposta de concessió amb subjecció a les normes establertes en aquestes bases i als principis d'equitat i objectivitat. Els seus membres es comprometen a guardar la necessària confidencialitat en relació amb les informacions i dades de tipus personal que coneguin per mitjà dels expedients tramitats.

.5 Contingut econòmic

5.1 Les quanties destinades a les diferents modalitats d'ajut són les determinades en les bases específiques. En cas de no tenir suficients recursos econòmics per atendre les peticions en la seva totalitat, la CAS acordarà la reducció dels ajuts amb caràcter general amb criteris de proporcionalitat; en tot cas s'ha de garantir que tots els participants puguin percebre almenys una part de la modalitat d'ajut sol·licitada.

En el cas que es produeixi un romanent, la CAS pot acordar la redistribució d'aquesta quantia.

5.2 Es percebrà l'ajut proporcionalment al temps de serveis prestats durant l'any 2007.

5.3 Els ajuts, si s'escau, es gravaran amb l'impost sobre la renda de les persones físiques (IRPF), d'acord amb la normativa reguladora d'aquest impost.

.6 Participants i beneficiaris

6.1 Poden prendre part en aquesta convocatòria:

  1. El personal estatutari de l'Institut Català de la Salut.

  2. El personal laboral de les institucions sanitàries de l'Institut...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR