ACORD GOV/126/2010, de 6 de juliol, pel qual s'aprova la modificació dels Estatuts del Consorci del Parc de l'Espai d'Interès Natural de Gallecs.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyAcord

ACORD

GOV/126/2010, de 6 de juliol, pel qual s'aprova la modificació dels Estatuts del Consorci del Parc de l'Espai d'Interès Natural de Gallecs.

Mitjançant Acord de la Comissió de Govern de Política Territorial, de 24 d'octubre de 2006, es va aprovar la constitució del Consorci del Parc de l'Espai d'Interès Natural de Gallecs, així com els seus Estatuts.

El Consell Plenari del Consorci del Parc de l'Espai d'Interès Natural de Gallecs, en la sessió que va tenir lloc el 29 de maig de 2008, va acordar modificar el contingut de l'article 13 dels Estatuts, amb la finalitat de permetre la delegació de vot dels membres del Consell Plenari del Consorci en favor d'altres membres del Consell, la qual cosa permetrà un funcionament més àgil i eficient de l'òrgan col·legiat esmentat.

D'altra banda, el Consell Plenari del Parc de l'Espai d'Interès Natural de Gallecs, en la sessió que va tenir lloc el 9 de juny de 2009, va acordar modificar el contingut de l'article 8 dels Estatuts, amb la finalitat d'incorporar dintre de l'estructura del Consorci un òrgan de participació, amb caràcter consultiu, per tal de donar cabuda en el si del Consorci a les entitats vinculades al territori de Gallecs i vehicular, d'aquesta manera, la col·laboració i aportacions d'aquestes entitats.

Els acords de modificació dels articles 8 i 13 dels Estatuts han estat adoptats per majoria de dos terços dels membres del Consell Plenari, segons preceptua l'article 13 dels seus Estatuts. Així mateix, els acords adoptats pel Consell Plenari han estat ratificats pels ajuntaments de Mollet del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans, Parets del Vallès, Lliçà de Vall i Montcada i Reixac, segons preveu la normativa de règim local actualment vigent, i han seguit la resta de tràmits previstos.

Per tot això, d'acord amb el que preveu l'article 55 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat;

A proposta dels consellers de Política Territorial i Obres Públiques, de Medi Ambient i Habitatge i d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, el Govern

Acorda:

—1 Aprovar la modificació de l'article 8 dels Estatuts del Consorci del Parc de l'Espai d'Interès Natural de Gallecs, acordada en la sessió del Consell Plenari del dia 9 de juny de 2009, que queda redactat de la manera següent:

“Article 8

”Òrgans del Consorci

”Els òrgans de govern del Consorci seran els següents:

”a) El Consell Plenari.

b) La Presidència...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR