DECRET 323/2000, de 27 de setembre, de modificació dels Estatuts del Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

323/2000, de 27 de setembre, de modificació dels Estatuts del Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals.

La recerca i l’ensenyament en matèria d’ecologia i aplicacions forestals és una qüestió de gran importància per al futur dels ecosistemes de Catalunya, i així ho va considerar el Govern de la Generalitat en constituir mitjançant el Decret 300/1987, de 4 d’agost, el Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), una entitat que té per objecte l’execució de programes de recerca, la realització d’estudis i l’organització de seminaris i cursos en el camp de l’ecologia i les aplicacions forestals.

Mitjançant el Decret 297/1999, de 26 de novembre, de creació i reorganització de departaments de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, es van atribuir a la Direcció General de Patrimoni Natural i del Medi Físic del Departament de Medi Ambient les funcions del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca en matèria de medi natural, incloent de manera específica les referides a la gestió forestal i a la gestió dels espais naturals, així com tot el que fa referència a les aplicacions i els estudis forestals i de conservació del medi natural i dels ecosistemes forestals, dependents de les subdireccions generals de Boscos i de Conservació de la Natura de la Direcció General del Medi Natural del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, llevat de les relacionades amb la prevenció d’incendis forestals i agents rurals.

És per això que el CREAF ha de tenir una relació intensa i efectiva amb el Departament de Medi Ambient, organisme al qual estan atribuïdes totes les competències relacionades amb la gestió i les aplicacions forestals.

A proposta dels consellers d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, i de Medi Ambient i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifiquen els articles 7.1, 8.1 i 9.1 de l’annex del Decret 300/1987, de 4 d’agost, de constitució del Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) modificat pel Decret 32/1992, de 10 de febrer, i pel Decret 92/1996, de 19 de març, que queden redactats de la manera següent:

"Article 7

"7.1 El Patronat del CREAF, que és l’òrgan superior del Consorci, està format per:

"El conseller del Departament de Medi Ambient, que exercirà la presidència.

"El rector de la Universitat Autònoma de Barcelona.

"El rector de la Universitat de Barcelona.

"El president de l’Institut d’Estudis Catalans.

"Un vocal...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR