RESOLUCIÓ de 19 d'agost de 1996, de nomenament de la senyora Ester Obach i Guardia com a funcionària interina per ocupar el lloc de treball de secretaria del Consell Comarcal de la Cerdanya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyResolució

Amb data 28 de maig de 1996, el Consell Comarcal de la Cerdanya va proposar a la Direcció General d'Administració Local el nomenament del senyora Ester Obach i Guardia com a funcionària interina per ocupar el lloc de treball de secretaria d'aquest Consell Comarcal.

La plaça de secretaria del Consell Comarcal de la Cerdanya està vacant, fet que possibilita el nomenament interí sol·licitat.

Aquesta petició es fonamenta en el que estableixen l'article 2.1 del Reial decret legislatiu 2/1994, de 25 de juny, de modificació de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local i del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de les disposicions legals en matèria de règim local, sobre provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter estatal, i l'article 64.1 de la Llei 42/1994, de 30 de desembre, de mesures fiscals, administratives i d'ordre social.

La funcionària proposada acredita que està en possessió de la titulació exigida per a l'accés a la subescala i categoria a la qual pertany el lloc.

Vista la documentació aportada i l'informe emès pel Servei de Règim Jurídic de la Direcció General d'Administració Local,

Resolc:

-1 Nomenar la senyora Ester Obach i Guardia com a funcionària interina per ocupar el lloc de treball de secretaria del Consell Comarcal de la Cerdanya.

-2 Aquest nomenament quedarà sense efecte quan la plaça de secretaria del Consell Comarcal de la Cerdanya sigui coberta per qualsevol dels sistemes legalment establerts en el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, sobre provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'Administració...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR