ORDRE ARP/458/2006, de 2 d'octubre, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions per estimular la participació en certàmens de bestiar de raça pura de caràcter nacional i internacional, i es convoquen els corresponents a l'any 2006.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/458/2006, de 2 d'octubre, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions per estimular la participació en certàmens de bestiar de raça pura de caràcter nacional i internacional, i es convoquen els corresponents a l'any 2006.

L'Ordre de 17 de març de 1988, i les seves successives modificacions, actualitza i regula els certàmens de bestiar de raça pura, de caràcter nacional i internacional i fixa els estímuls a la seva participació.

La recent normativa estatal en matèria de subvencions ha fet necessari modificar aquesta matèria novament mitjançant l'Ordre APA/847/2005, de 30 de març (BOE núm. 81, de 5.4.2005) que, per una banda, n'adequa el contingut i la gestió que d'aquestes subvencions han de fer les comunitats autònomes, i, per una altra banda, determina que el calendari de certàmens ramaders s'aprovarà mitjançant resolució de la Direcció General de Ramaderia del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació.

Un cop ha estat aprovat el calendari citat per Resolució de data 10 de febrer de 2006, publicada a la web del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, és procedent convocar les subvencions per fomentar els certàmens ramaders, que en concret, consistiran en subvencions a la participació i, si escau, a l'adjudicació de bestiar a les subhastes nacionals i/o concursos-subhastes realitzats en l'àmbit territorial de Catalunya, així com les despeses de transport dels animals.

D'acord amb el que disposa l'article 92 del Decret legislatiu 3/2002, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Aprovar les bases reguladores de les subvencions per estimular la participació en certàmens de bestiar de raça pura de caràcter nacional i internacional les quals es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre, d'acord amb la normativa bàsica que estableix l'Ordre de 17 de març de 1988.

Article 2

2.1 Convocar les subvencions corresponents a l'any 2006 destinades a la participació i, si escau, a l'adjudicació de bestiar a les subhastes nacionals i/o concursos-subhastes d'acord amb les bases reguladores aprovades per aquesta Ordre.

2.2 El termini de presentació de sol·licituds serà d'un mes a partir de l'endemà de la finalització del certamen ramader. En el cas dels certàmens realitzats abans de l'entrada en vigor d'aquesta Ordre, el termini de presentació de sol·licituds serà d'un mes a partir de l'endemà de l'entrada en vigor.

2.3 Els fons de les subvencions establertes per aquesta Ordre procedeixen de la distribució territorial dels crèdits consignats a aquest efecte als pressupostos generals de l'Estat, a càrrec del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, i s'imputaran a la partida pressupostària AG02 D/482000191/6121 dels pressupostos del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, dotada amb un import màxim de 15.520 euros.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 2 d'octubre de 2006

Jordi William Carnes i Ayats

Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca

Annex

Bases...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR