DECRET 308/2004, de 8 de juny, de modificació de l'estructura de la Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil.

SecciónDisposicions Generals
Emisore. a. de Jocs i Apostes de la Generalitat
Rango de LeyDecret

DECRET 308/2004, de 8 de juny, de modificaciÛ de l'estructura de la DirecciÛ General d'EmergËncies i Seguretat Civil.

MitjanÁant el Decret 162/2001, de 12 de juny, es va aprovar l'estructura de la DirecciÛ General d'EmergËncies i Seguretat Civil, que fou modificada pel Decret 184/2002, de 25 de juny, que va regular les funcions dels parcs del cos de bombers de la Generalitat, i pel Decret 270/2003, de 4 de novembre, que va reestructurar les regions d'emergËncies de la DivisiÛ Operativa.D'acord amb la citada normativa, la DirecciÛ General d'EmergËncies i Seguretat Civil s'estructurava, entre d'altres, en la SubdirecciÛ General d'AdministraciÛ i en la SubdirecciÛ General de Recursos Humans.

La nova estructura organitzativa del Departament d'Interior, d'acord amb el Decret 68/2004, de 20 de gener, d'estructuraciÛ i de reestructuraciÛ de diversos departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat, ha definit les funcions que corresponen a la Secretaria General i, mÈs especÌficament, a la Secretaria de Seguretat P˙blica de la qual depËn la DirecciÛ General d'EmergËncies i Seguretat Civil. Aquest fet, com tambÈ la creaciÛ de la SubdirecciÛ General de GestiÛ EconÚmica i ContractaciÛ, dependent de la DirecciÛ de Serveis, comporta un suport tËcnic, administratiu i econÚmic mÈs gran de les unitats directives centrals.

Per aquests motius, es considera convenient suprimir la SubdirecciÛ General de Recursos Humans, alhora que la SubdirecciÛ General d'AdministraciÛ passa a denominar-se SubdirecciÛ General d'AdministraciÛ i Recursos Humans, i assumeix part de les funcions de la SubdirecciÛ que se suprimeix.

AixÌ mateix, amb la finalitat de donar un nou impuls i reforÁar el paper de formaciÛ, capacitaciÛ i perfeccionament continus dels col∑lectius implicats en la protecciÛ civil i la prevenciÛ i extinciÛ d'incendis i salvaments, l'Escola de Bombers i Seguretat Civil passa a dependre directament de la DirecciÛ General d'EmergËncies i Seguretat Civil.

Igualment, s'ha considerat adequat que l'¿rea d'Assessorament JurÌdic passi a dependre directament de l'esmentada DirecciÛ General, al igual que succeeix amb el Servei d'Assessorament JurÌdic de la DirecciÛ General de Seguretat Ciutadana, per tal de garantir una major efic‡cia i qualitat en l'assessorament jurÌdic dels assumptes que gestionen la DivisiÛ Operativa i les subdireccions generals, com per facilitar una visiÛ mÈs extensa de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR