DECRET 18/1981, de 22 de gener, estructurant les Intervencions Territorials i la Intervenció Delegada a la Direcció General del Tresor i del Patrimoni, del Departament d'Economia i Finances.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

El Decret de 4 de desembre de 1978, que conté les normes bàsiques relatives a l'organització de la Intervenció General de la Generalitat, les Intervencions Delegades i les Intervencions Territorials, va establir el marc general en què ha de moure's el control financer de la Generalitat.

L'esmentada disposició fou complementada per un altre Decret, de 28 de maig de 1979, que la desenvolupa pel que fa a la Intervenció General i les Intervencions Delegades, responent d'aquesta manera a les primeres exigències plantejades pel desenvolupament dels serveis.

Restava, doncs, per desenvolupar la part relativa a les Intervencions Territorials, la necessitat de les quals no s'ha fet sentir fins ara, amb l'aprovació del Pressupost de la Generalitat per a l'exercici de 1980 i les transferències de serveis ja realitzades.

Per tant, atès el que disposen els articles 11, b), i 12 del Reglament de Règim Interior de la Generalitat de Catalunya, de 18 de març de 1978, a proposta del Conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer 1

D'acord amb el que disposa el Decret de.

4 de desembre de 1978, s'estructuren amb caràcter provisional, mentre no es promulgui la Llei d'Organització Territorial de Catalunya, les Intervencions Territorials de la Generalitat a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. L'àmbit respectiu d'actuació serà, dins d'aquesta provisionalitat, el de les seves respectives actuals demarcacions territorials, i radicaran a llurs capitals. 2. S'estructura també la Intervenció Delegada a la Direcció General del Tresor i del Patrimoni.

Article segon

- Les Intervencions Territorials tindran

nivell orgànic de Servei. També el tindrà, igual com les altres Intervencions Delegades, la que s'estableix a la Direcció General del Tresor i del Patrimoni.

Article tercer

- A les Intervencions Territorials

corresponen, sense perjudici de les que tinguin atribuïdes per altres normes, i dins de l'àmbit territorial que respectivament se'ls assigna, les comeses següents:

  1. La presa de raó dels drets de la Generalitat de Catalunya i de llur modificació i extinció; la vigilància i control dels llibres de comptabilitat, si s'escau; la formació de comptes administratius; l'expedició de les certificacions de descobert; la tramitació de les notes de defectes i plecs d'objeccions i l'assessoria en matèria de comptabilitat.

  2. La comptabilitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR