DECRET 192/1999, de 27 de juliol, pel qual s'estableix un termini excepcional per a la constitució el mes d'agost de 1999 dels consells metropolitans creats per la Llei 7/1987, de 4 d'abril.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

192/1999, de 27 de juliol, pel qual s’estableix un termini excepcional per a la constitució el mes d’agost de 1999 dels consells metropolitans creats per la Llei 7/1987, de 4 d’abril.

El Decret 134/1987, de 24 d’abril, desplega el règim d’elecció, constitució i funcionament dels consells metropolitans de l’Entitat Metropolitana del Transport i de l’Entitat Metropolitana dels Serveis Hidràulics i del Tractament de Residus.

Els articles 4.a) i 6.1 de l’esmentat Decret estableixen els terminis mitjançant els quals es fixa la data de constitució dels consells metropolitans en sessió pública; s’ha de tenir en compte que el termini que marca l’article 4.a) és la data límit de què disposa cada municipi per elegir els seus representants als consells metropolitans, i és possible que aquesta designació s’efectuï abans d’esgotar l’esmentat termini.

Atesa la data de constitució dels ajuntaments resultants de les eleccions municipals del dia 13 de juny d’enguany, que dificulta la convocatòria de sessions extraordinàries del ple de les noves corporacions en el període que fixa el Decret 134/1987, és convenient avançar, amb caràcter excepcional, la data de constitució dels consells metropolitans creats per la Llei 7/1987, de 4 d’abril.

Per tot el que s’ha exposat, a proposta del conseller de Governació i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Amb caràcter excepcional, els consells metropolitans de les entitats creades per la Llei 7/1987, de 4 d’abril...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR