ORDRE de 9 de gener de 1997, d'exclusió del CUP de Barcelona d'una parcel·la de la forest núm. 5, anomenada Cagallosa i Bac del Diví.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

El Pla especial Camp de Terradelles, del municipi de Bagà, aprovat definitivament per la Comissió d'Urbanisme de Barcelona el 19 de gener de 1994, determina com a sòl urbanitzable una parcel·la de 1.260 m2 en terrenys de la forest núm. 5 del CUP de Barcelona, anomenada Cagallosa i Bac del Diví, propietat de l'Ajuntament de Bagà.

L'Ajuntament de Bagà va sotmetre a informació pública l'expedient de descatalogació d'aquesta parcel·la.

Les característiques físiques i l'escassa extensió de l'esmentada parcel·la no afecten la finalitat per a la qual es va declarar d'utilitat pública i, per tant, es pot procedir a la seva descatalogació.

D'acord amb l'informe de la Secció Territorial de Recursos Forestals de Barcelona, i amb els articles 11 de la Llei 6/1988, de 30 de març, forestal de Catalunya, i 8 i següents de la Llei de monts, de 8 de juny de 1957, i 43 del seu Reglament,

Ordeno:

Article 1

Es dóna de baixa del catàleg d'utilitat pública una parcel·la de 1.260 m2, situada al costat de la part baixa del camí de Brocà, a la forest núm. 5 del CUP de Barcelona, anomenada Cagallosa i Bac del Diví, del terme municipal de Bagà.

Article 2

La descripció de la parcel·la que s'exclou és la següent: Propietat: Ajuntament de Bagà. Situació: forest Cagallosa i Bac del Diví, núm. 5 del CUP de Barcelona, entre el camí de Brocà i el camí vell de Bagà. Límits: Nord i est: resta de la forest núm. 5. Sud i oest: finques privades. Superfície: 1.260 m2. Vegetació arbòria: pi roig i peus aïllats de roure.

Article 3

Es garantirà la continuïtat del camí ramader anomenat camí vell de Bagà i del camí de Brocà.

Article 4

Es modifica el partionament de la forest...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR