ORDRE AAM/63/2013, de 16 d'abril, per la qual es modifica l'Ordre AAR/404/2010, de 27 de juliol, que declara oficialment l'existència d'un focus de cargol poma a l'hemidelta esquerre del Delta de l'Ebre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

En data 30 de juliol de 2010, es va publicar al DOGC l'Ordre AAR/404/2010, de 27 de juliol, per la qual es declara oficialment l'existència d'un focus del cargol poma ( Pomacea sp .) a l'hemidelta esquerre del Delta de l'Ebre.

A l’empara de l’article únic de l’Ordre esmentada es van dictar diverses resolucions que fixen diferents mesures per a la lluita i control del cargol poma, entre les quals destaca la Resolució AAM/1455/2012, de 16 de juliol, per la qual es fixen les mesures a dur a terme per al control del cargol poma a l’hemidelta esquerre del Delta de l’Ebre.

El Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí, en data 27 de juliol de 2011 va publicar l'Ordre ARM/2090/2011, de 22 de juliol, per la qual s'estableixen mesures provisionals de protecció contra el cargol poma Pomacea insularum i Pomacea canaliculata , modificada per l'Ordre ARM/2294/2011, de 19 d'agost, i en la qual s’especifica que correspon a les comunitats autònomes adoptar les mesures necessàries per eradicar o aïllar els organismes corresponents.

Atesa la publicació en data 10 de novembre de 2012 de la Decisió d’execució de la Comissió 2012/697/UE, de 8 de novembre, relativa a les mesures per evitar la introducció a la Unió Europea i la propagació a l’interior d'aquesta del gènere Pomacea sp . (Perry), destinada als estats membres, i en la qual s’estableixen mesures respecte a la circulació de vegetals susceptibles i a l’establiment de zones demarcades, resulta necessari modificar l’Ordre AAR/404/2010, de 27 de juliol, per la qual es declara oficialment l'existència d'un focus del cargol poma ( Pomacea s p .) a l'hemidelta esquerre del Delta de l'Ebre.

Per aquest motiu, en exercici de les competències que m'han estat atribuïdes,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l’article únic de l’Ordre AAR/404/2010, de 27 de juliol, per la qual es declara oficialment l'existència d'un focus del cargol poma ( Pomacea s p .) a l'hemidelta esquerre del Delta de l'Ebre, el qual queda redactat de la manera següent:

Article 1

Declaració oficial de focus de cargol poma

Es declara oficialment l’existència d’un focus del cargol poma ( Pomacea sp .) a l'hemidelta esquerre del Delta de l’Ebre, comarca del Baix Ebre.

Article 2

S’afegeix un nou article 2 amb el redactat següent:

Article 2

Zones demarcades

S’estableix la zona demarcada a Catalunya dins de la qual és obligatori aplicar les mesures que es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR